Jan Reek natuursteen
(Hoorn)

Van blok Belgisch Hardsteen tot gevelbekleding

Wat hebben wij u te bieden?

Wij werken met een enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en ruim 125 jaar ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail.

Omschrijving bedrijf

Jan Reek natuursteen specialist in het meedenken en adviseren in uw wensen in natuursteen. Je kunt denken aan vele mogelijkheden in toepassingen in marmer, keramiek, composiet, graniet, hardsteen etc. Van een natuursteen open haard tot hardsteen aanrechtblad, van natuursteen bestrating tot restauratiewerkzaamheden. Maar ook zijn ook graag van dienst bij het vinden van een passend monument voor het gedenken van uw dierbare.

Alle soorten natuursteen; marmer, keramiek, composiet, graniet, hardsteen etc., worden in onze eigen fabriek volledig verwerkt van een groot brok steen, afkomstig uit vele landen over de wereld, tot aan het natuurstenen eindproduct. Dit betekent onder andere zagen, CNC frezen, zoeten en polijsten. Een bewerkelijk proces, dat wij volledig zelf in de hand hebben en, daar waar nodig, kunnen bijsturen.


Wij, bij Jan Reek natuursteen, zien de veranderingen door de jaren heen. Machines hebben steeds meer invulling gekregen in het productieproces. Wij zijn echter sterk van mening dat zonder de kennis en kunde van de ‘oude’ ambacht en de toepassing hiervan, er geen kwalitatief hoogwaardig eindproduct ontstaat. Het machinaal en handmatig bewerken van het natuursteen gaat bij Jan Reek natuursteen hand in hand, waardoor we met zijn allen werken aan een prachtig eindproduct.

Jan Reek natuursteen

Jan Reek natuursteen
Neutronweg 9
1627 LG Hoorn
http://www.janreek.nl
http://www.persoonlijkgrafmonument.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - avond

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

20 maart van 19:00 tot 21.30

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.