Jacht Service Enkhuizen / Brovo-Scheepsbouw
(Enkhuizen)

Wat hebben wij u te bieden?

We zijn een dynamisch bedrijf, we hebben veel verschillende klussen en zeker in de zomer is het op de jachthaven een gezellige drukte met veel storingen. We zijn een seizoensgebonden bedrijf maar dat betekent niet dat we in de winter niks te doen hebben dan staan er 160 schepen op de kant waar we de nodige klussen aan hebben, van hermotoriseren tot het vervangen van een saildrivemanchet en van een windvaantje plaatsen tot een schroef vervangen. In het voorjaar zijn we van alles aan het vaarklaar maken en in het najaar maken we schepen winterklaar en doen we motorbeurten.
Tijdens de open dagen, eind maart, komt het vaarseizoen weer op gang de meeste winterstallers liggen weer in het water en er wordt al weer gevaren dus wordt het op de haven ook weer drukker.

Omschrijving bedrijf

Brovo-Scheepsbouw en Jacht Service Enkhuizen zijn 1 bedrijf, een gezellig team van doeners onderhoudt en repareert voornamelijk pleziervaartuigen van klein tot groot. En dat moet je ruim zien! Reparatie, inbouw en onderhoud aan motoren, pompen, dekbeslag, navigatie apparatuur, accu\'s, hydraulische installaties, besturing , tuigages, lieren en noem maar op wat er in op of aan een boot zit! Door de toenemende vraag van onze klanten zijn we dringend op zoek naar handige netjes werkende collega\'s, je hoeft echt geen ervaren jachtservicemonteur te zijn om bij ons te komen werken en je leeftijd doet er al helemaal niet toe. Kom gewoon eens kennis maken op de leukste jachthaven van Nederland tussen het Zuiderzeemuseum en een van de drukste vaarwateren van ons land!

Jacht Service Enkhuizen / Brovo-Scheepsbouw

Jacht Service Enkhuizen / Brovo-Scheepsbouw
Compagnieshaven, 5
1601 ZA Enkhuizen
http://www.jachtserviceenkhuizen.nl
http://www.brovo-scheepsbouw.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - middag
  • do 23/03/2023 - middag
  • vr 24/03/2023 - middag
  • za 25/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

We vinden het erg leuk als je bij ons wilt komen kijken, op woensdag, donderdag en vrijdag, ben je in de middag (op afspraak) van harte welkom, als er aanmeldingen zijn voor de zaterdag dan zetten we ook op zaterdag de deur voor je open!
Ben je nu al driftig op zoek naar een leuke (parttime) baan, neem dan nu alvast contact met ons op!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.