J&P Sound and Entertainment / J&P Services
(Zwaag)

Wat hebben wij u te bieden?

Benieuwd naar wat er zoal in een studio gebeurd? Tijdens de opendagen verzorgen wij een livestream waar je zo instapt, er wordt live uitgezonden en we maken een opname zodat je kunt ervaren hoe het is om voor een camera te staan.

Omschrijving bedrijf

Verhuur
Wij hebben diverse geluidssystemen, verlichting en toebehoren in de verhuur. Wij voorzien podia van licht- en geluid of verzorgen een volledige productie zoals bijv. Koningsnacht/dag, Lappendag en Outdoor Stereo. Ook verzorgen wij de techniek voor livebands of zangers.
Daarnaast verhuren videowalls, tv\'s en ander audioapparatuur.

Greenscreenstudio
Onze studio is voorzien van alle gemakken en apparatuur. voor jouw online, hybride of fysieke evenement. Van een opname, online webinar met publieksinteractie, ledenvergadering of een lancering; wij bieden technische en productionele ondersteuning zodat je toch op een professionele manier voor de dag kan komen richting achterban, publiek of collega’s. Een combinatie van online én fysiek is ook mogelijk door middel van onze professionele camera’s. Te huur per dagdeel maar ook kunnen wij uw bedrijfsfilm verzorgen compleet met drones. Overleg met collega\'s verderop in binnen- en/of buitenland met een presentatie? Geen probleem wij regelen dit moeiteloos voor u.
Ook geschikt voor geluidsopnamen. De studio is gespecialiseerd in het opnemen en mixen van zang en/of bands voor vrijwel alle muziekgenres. Tevens ben je voor het masteren en uit laten mixen van muziek bij ons ook aan het goede adres!

Installatie
Voor uw etablissement ( horeca, winkel, huiskamer, zalencomplex ) kunnen wij een vaste geluidsinstallatie plaatsen. Uiteraard komen we eerst bij u langs om af te stemmen wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Desgewenst plaatsen we eerst een proefset zodat u weet wat te verwachten.

Organisatie
In samenwerking met J&P Services is het mogelijk om zaken uit handen te geven. Wij kunnen uw complete bedrijfsfeest verzorgen van A tot Z. Dit doen we al met diverse bedrijven uit de regio West-Friesland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderhoud
Wij verzorgen het onderhoud in uw bedrijf.

Al met al zijn wij een veelzijdig bedrijf met veel mogelijkheden.

J&P Sound and Entertainment / J&P Services

J&P Sound and Entertainment / J&P Services
De Corantijn 18F
1689 AP Zwaag
http://jp-sound.nl
http://jp-services.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - middag, avond
  • do 23/03/2023 - ochtend, middag
  • vr 24/03/2023 - middag, avond
  • za 25/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Tussen 10.00 en 21.00 uur.
Zaterdag tot 11:30

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.