Interflow B.V.
(Wieringerwerf)

Wat hebben wij u te bieden?

Maak kennis met Interflow! Bekijk ons mooie bedrijf, de productiehal, assemblage en showroom. Wij hebben meerdere vacatures, kijk op https://www.interflow.nl/nl/vacatures. Wil je na de rondleiding meer weten over een specifieke vacature of jouw mogelijkheden bij Interflow? Dat kan, onze collega’s staan voor je klaar. We maken graag kennis met jou. Neem jij jouw cv mee?

Omschrijving bedrijf

Interflow is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminair flow kasten. Alles draait om schone lucht. Je kan je voorstellen dat er in operatiekamers geen infecties door vuil mogen ontstaan.

Onze klanten zijn heel divers, van (grote) ziekenhuizen, zelfstandige particuliere behandelcentra, de farmacie tot de top van de high tech industrie. Interflow groeit en is continu in ontwikkeling met vernieuwing en innovaties.

We hebben veel technische kennis en specialisten in schone lucht in huis en veel collega’s zijn al voor lange tijd aan Interflow verbonden. Hun ontwikkeling, de mooie projecten en klanten maar vooral de informele familiesfeer met aandacht voor elkaar zijn voor onze medewerkers belangrijke redenen om hier te (blijven) werken.

De no-nonsense aanpak en platte organisatiestructuur zorgen ervoor dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Naast hard werken wordt er ook veel gelachen en organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers en hun gezin.

Interflow B.V.

Interflow B.V.
De Stek 15
1771 SP Wieringerwerf
http://www.interflow.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - middag, avond
  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vrijdag 24 maart 15:00-19:00 uur
Zaterdag 25 maart 10:00-15:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.