Intal. Aluminium systems
(Opmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

Benieuwd naar ons pand, onze manier van werken en de producten die wij maken? Kom dan gewoon lekker langs bij ons in Opmeer. Raak geïnspireerd door Intal, maak kennis met ons bedrijf en ontmoet onze Intalisten.

We maken een speciale Tour d’Intal voor jou. We vertellen heel kort over Intal, je krijgt een rondleiding en we doen een kleine workshop. Omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe Intalenten, is er ook ruimte voor een korte speeddate. Check onze vacatures alvast op intal.nl. Heb jij interesse, laat het ons dan weten als je bij ons bent.

Omschrijving bedrijf

Wij produceren effectieve circulaire aluminium ramen, deuren en vliesgevels. Onze Intal profielsystemen vormen hiervan de basis. De beste resultaten bereiken wij door te werken volgens De Intal Methode. Bij Intal voelen wij dat iedereen het gelukkigst is als er samen vooruitgang wordt ervaren en wij samen succesvol zijn. Dat is onze basis. Dat maakt ons uniek! Kom kijken bij ons in Opmeer.

Intal. Aluminium systems

Intal. Aluminium systems
De Veken 103
1716 KG Opmeer
https://www.intal.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 22 maart van 10:00 - 16:00. Aanmelden kan t/m maandag 21 maart!

Groep 1 van 09.00 – 10.30
Groep 2 van 11.00 – 12.30
Groep 3 van 13.00 - 14:30
Groep 4 van 15.00 – 16.30

We zien je graag op dinsdag 22 maart. Wij maken verschillende groepjes zodat we iedereen genoeg aandacht kunnen geven. Graag alvast een voorkeur aangeven qua tijd. We hebben er zin in jou te ontmoeten. Als je nu al denkt dat je graag bij ons wilt werken, dan kun je nu al bellen of appen naar 06-30 24 16 23 of mailen naar work@intal.nl.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Intal. Aluminium systems ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Intal. Aluminium systems gedeeld.