Intal
(Opmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij durven anders te zijn dan de rest. Wij geloven niet zo in regeltjes, maar geven onze Intalisten vrijheid en vertrouwen. Hierdoor kunnen wij samen ondernemend zijn. Bij Intal voelen wij dat iedereen het gelukkigst is als er samen vooruitgang wordt ervaren en wij samen succesvol zijn. Dat is onze basis.

Voor ons is plezier in je werk en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daar besteden wij veel aandacht aan. Jezelf ontwikkelen, dingen ontdekken, experimenteren en innoveren wordt door ons optimaal gestimuleerd. Wij denken niet in hokjes, hiermee zetten wij onze Intalisten in hun kracht. De Intal Methode is de manier waarop wij met elkaar omgaan, onze cultuur.

Wil je meer weten over De Intal Methode of over wat wij maken? Kom dan bij ons langs!

Omschrijving bedrijf

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Onze Intal profielseries vormen hiervan de basis. Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels ineen. De beste resultaten bereiken wij door te werken volgens De Intal Methode. Dat maakt ons uniek!

Intal

Intal
De Veken 103
1716 KG Opmeer
https://www.intal.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

08.00 - 16.00

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van dinsdag 1 februari 2022 t/m zaterdag 26 maart 2022.