INCO Installatiebedrijf BV ALkmaar
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij nemen een kijkje achter de schermen van het installatiebedrijf. We nemen u mee in het gehele proces van aanvraag tot ontwerp, uitvoering en nazorg. Alle facetten waar U interesse in heeft kunnen bekeken worden en er kunnen volop vragen gesteld worden. We nemen u mee in een virtuele reis door de ontworpen gebouwen met VR bril en monitor. We kijken in de prefab hal en brengen een bezoek aan de bouwplaats van een grote nieuwbouw school. Graag ontvangen wij u op donderdag 23maart tussen 11u en 15u met thee, koffie en koek en leuke \'give-aways\'

Omschrijving bedrijf

INCO is een familiebedrijf opgericht in 1984 en is gevestigd in Alkmaar. INCO bestaat uit INCO Installatiebedrijf BV en INCO Elektro BV. Wij zijn één van de grootste regionale installatiebedrijven en bieden werkgelegenheid aan ruim 85 medewerkers, in vaste dienst, uit de regio. Op het gebied van loodgieters-, klimaat- en elektrotechnische technieken adviseren, ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden wij technische gebouw gebonden installaties voor de woningbouw en voor utiliteitbouw. Wij zijn een echte totaalinstallateur.

INCO Installatiebedrijf BV ALkmaar

INCO Installatiebedrijf BV ALkmaar
Kitmanstraat 7a
1822 PR Alkmaar
http://www.incobv.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Graag ontvangen wij u op donderdag 23 maart tussen 11u en 16u met thee, koffie en koek en leuke 'give-aways'. En willen graag dat men zich tevoren aanmeldt.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.