ICTZ BV
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Interessante vacatures en stages in de ICT, gecombineerd met zorg. Werken in de regio in een toonaangevend, landelijk opererend bedrijf. Denk aan ICT helpdeskmedewerkers, systeembeheerders, Technisch Consultants, Projectleiders en HiX-Consultants.

Omschrijving bedrijf

ICTZ - Partner in zorg-ICT
ICTZ is een ICT-dienstverlener in de gezondheidszorg met als specialisatie zorginformatiesysteem ChipSoft EZIS / HiX. Wij bieden een breed portfolio aan producten en diensten die u als zorginstelling helpen meer tijd vrij te maken voor uw primaire activiteit: zorgverlening. Denk hierbij aan het op maat bouwen van Elektronisch Patiënten Dossiers, het hosten van omgevingen en het proactief monitoren van systemen waardoor beschikbaarheid en betrouwbaarheid tot een hoger niveau getild worden.

ICTZ BV

ICTZ BV

ICTZ BV
Veranda 99
1628 JZ Hoorn
http://www.werkenbijictz.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Vrijdag 12 oktober heten we je om 10.30 uur óf om 14.00 uur van harte welkom voor een presentatie over ICT in de Zorg en de rol die ICTZ daar in speelt.

Geef je bij je aanmelding aan op welke van deze twee tijdstippen we je mogen verwachten?

De presentaties worden gegeven in ons kantoor aan Veranda 102 en om te zorgen dat we op tijd starten, willen we je vragen om 10-15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.