HVC Middenmeer
(Middenmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

HVC geeft je graag een kijkje achter de schermen! Een rondleiding, een virtuele experience van het composteringsproces met onze VR brillen én in gesprek met onze collega’s. Ervaar het bij HVC in Middenmeer.

Samen werken aan duurzame oplossingen voor een schone wereld. Bij HVC doen we het gewoon. Van chauffeur tot specialist duurzaamheid en van projectmanager tot monteur. Ga jij ook voor de betere wereldbaan? Kom langs en hoor en zie wat er allemaal mogelijk is!

Omschrijving bedrijf

HVC is een duurzaam energie- en afvalbedrijf van 51 gemeenten en 8 waterschappen. Onze kerntaken: aandeelhoudende gemeenten en waterschappen als partner ondersteunen bij de transitie ‘aardgasvrij’ en de verduurzaming van het afvalbeheer. Zo zetten we samen stappen naar minder CO2-uitstoot.

Als publieke organisatie werken we samen aan onze duurzame missie. Dat doen we door ons in te spannen voor onze 11 activiteiten binnen de energie- en afvalsector, van eerste idee tot realisatie. Wij geloven dat je samen altijd verder komt. Daarom werk je samen met onze gemeenten, waterschappen en andere partijen om Nederland duurzamer te maken.

We zorgen goed voor onze collega's door een bedrijf te zijn waar iedereen zichzelf kan zijn. Daarbij hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en geven we de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen: HVC is goed voor het klimaat én voor jou.

HVC Middenmeer

HVC Middenmeer
Koggenrandweg 1
1775 RG Middenmeer
https://www.werkenbijhvc.nl/
https://www.hvcgroep.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

HVC Middenmeer opent haar deuren van 14:00 tot 15:30 uur en van 15:30 tot 17:00 uur. Benieuwd wat HVC jou kan bieden? Meld je dan snel aan want er is beperkt plaats. Geef bij je aanmelding even het tijdstip waarop je wilt komen aan (14:00 0f 15:30 uur).

(Minimale bezoekers leeftijd 12 jaar)

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.