HVC
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Op woensdagochtend 23 maart en donderdagochtend 24 maart bieden wij belangstellenden en werkzoekenden een kennismaking en rondleiding in de afval en energie centrale van HVC, Jadestraat 1 in Alkmaar. Aansluitend zullen mensen van HR u met vraag en antwoord te woord staan. Wie zijn wij, wat doen wij en wat is er allemaal mogelijk. Let op: er is per ochtend plek voor 30 personen dus wees er snel bij!

Omschrijving bedrijf

Wij zijn een duurzaam energie- en afvalbedrijf van 48 gemeenten en 8 waterschappen. Onze kerntaken: aandeelhoudende gemeenten en waterschappen als partner ondersteunen bij de transitie ‘aardgasvrij’ en de verduurzaming van het afvalbeheer. Zo zetten we samen stappen naar minder CO2-uitstoot.

We zien een toekomst waarin we energie schoon opwekken en grondstoffen hergebruiken. Dat is urgent, en dat doen we samen en slim, zodat jij daar nu en in de toekomst de vruchten van kan plukken.

HVC

HVC
Jadestraat 1
1812 RD Alkmaar
http://www.werkenbijhvc.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

U bent op woensdag 23 maart en donderdag 24 maart van harte welkom vanaf 9:15 uur. 9:30 uur start de rondleiding en informatie wat ongeveer anderhalf uur in beslag neemt. Aansluitend volgt er een uur waarbij men in gesprek kan komen met de collega's van HVC en eventueel cv's en contactgegevens kan achterlaten.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
HVC ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met HVC gedeeld.