Humanitas Noord Kennemerland
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Als je bij ons langs komt dan bieden wij je een "speurtocht" aan op ons kantoor langs alle projecten. Ontdek bijvoorbeeld wat wij doen bij Homestart of de Voorlees Express. Ga in gesprek met een Maatje die zich inzet voor iemand die zich eenzaam voelt of met 1 van onze coordinatoren van de Thuisadministratie. Maar laat je vooral verrassen door onze veelzijdige afdeling en de verschillende verhalen!

Omschrijving bedrijf

Humanitas is een landelijke vrijwilligers organisatie; Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; we hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging.

Iets voor een ander betekenen. Daar draait het om bij het vrijwilligerswerk bij Humanitas.
We bieden veel soorten vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld als maatje voor iemand die eenzaam is of het overzicht op de geldzaken kwijt is. Maar je kunt ons ook helpen met fondsenwerving, social media of als coördinator of bestuurder. Als vrijwilliger help je een ander en draag je jouw steentje bij aan een mooiere samenleving. En zelf doe je nieuwe contacten op en leer je mensen kennen die je in je dagelijks leven misschien niet zo snel tegenkomt. Ook krijg je persoonlijke begeleiding van een coördinator en volg je voor je aan de slag gaat een of meerdere trainingen.

Maar Humanitas is niet alleen vrijwilligerswerk. Humanitas heeft landelijk 380 beroepskrachten in dienst. In samenwerking met en voor vrijwilligers zetten zij zich in om van Humanitas een succes te maken. Nieuwsgierig of werken bij Humanitas bij je past? Wij komen ook graag in contact met potentiele werknemers.
Onze collega’s van de HR afdeling staan deze dag klaar voor een kennismaking.


Humanitas Noord Kennemerland

Humanitas Noord Kennemerland
Scheldestraat 24c
1823 WB Alkmaar
https://www.humanitas.nl/afdeling/noord-kennemerland/
http://www.humanitas.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

10 -12
13.30 - 15.30

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.