Hotel Akersloot
(Akersloot)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn trots op ons mooie hotel en willen belangstellenden echt een kijkje in de keuken geven; net als een kijkje in de hotelsuites, kamers, zalen, zwembad en restaurant. Er zijn op de verschillende afdelingen openstaande vacatures die voornamelijk bestaan uit avond- en weekenddiensten. Voor degene die daar naar op zoek zijn hebben wij voldoende te bieden.

Omschrijving bedrijf

Hotel Akersloot is onlangs compleet gerenoveerd om aan de wensen en behoeften van u als gast te kunnen voldoen. U staat bij ons altijd centraal! Met 210 kamers, waaronder diverse themasuites en 12 multifunctionele zalen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast beschikken wij over diverse faciliteiten zoals een groot verwarmd binnenzwembad, een wellness en fitnessruimte. Gasten van Hotel Akersloot maken gratis gebruik van de parkeergelegenheid en wifi.

Ons zalencomplex is voorzien van de modernste technologie├źn, alle ruimtes beschikken over daglicht en zijn flexibel in te delen. In combinatie met de culinaire mogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om effici├źnt vergaderen, congressen, beurzen, meerdaagse evenementen of feestelijke bijeenkomsten.

Hotel Akersloot

Hotel Akersloot
Geesterweg 1A
1921 NV Akersloot
http://www.hotelakersloot.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

U bent bij ons van harte welkom op donderdag 24 maart tussen 14.30 en 15.30 uur.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Hotel Akersloot ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Hotel Akersloot gedeeld.