Horizonzorgcentrum
(Broek op Langedijk)

Wat hebben wij u te bieden?

Bij Horizon werken we vanuit ons hart en onze professie. De christelijke identiteit is daarbij de inspiratie waarmee we ons werk aanpakken en is ook belangrijk voor de samenwerking met je collega’s. Als medewerker ben je het gezicht van de organisatie, daarom verwachten we professionaliteit, zelfstandigheid en een flexibele opstelling ten aanzien van vragen van bewoners, familieleden, bezoekers en collega’s.

Wij bieden je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van klinische lessen, workshops, opleidingen en cursussen. Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor jouw inbreng.

Omschrijving bedrijf

Horizon Zorgcentrum is een kleinschalig centrum voor ouderen in Broek op Langedijk. Wij bieden een breed aanbod aan zorg, zoals wonen met zorg, thuiszorg, dagbesteding, huishouding, kleinschalig wonen en kortdurende opnames. Wij bieden zorg waarin de klant centraal staat.

Horizonzorgcentrum

Horizonzorgcentrum
Boeier 2
1721 GA Broek op Langedijk
http://www.horizonzorgcentrum.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 22 maart van 14.00-18.00 uur.

We houden een vrije inloop, wat dus inhoudt dat mensen (toekomstige bewoners, vrijwilligers en geïnteresseerde om een opleiding te volgen via Horizon of te komen werken) gedurende de middag binnen kunnen komen lopen.
Wij zorgen ervoor dat de volgende medewerkers aanwezig zijn waar vragen aan gesteld kunnen worden en die een rondleiding geven
- Praktijkopleider -> voor opleidingen
- Coördinator activiteiten -> voor vrijwilligers
- Teamleider Zorg/Zorgmanager -> voor toekomstige medewerkers en bewoners

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.