Hogeschool Inholland Alkmaar
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Wat bieden wij tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven dag?

Op 23 maart openen wij van 10.00 - 17.00 uur onze deuren voor werkzoekenden en leerlingen van havo / vwo / mbo -4 om eens bij ons rond te kijken of informatie in te winnen.
Om 10.30 / 12.30 / 14.30 en 16.30 uur worden er door onze studenten rondleidingen gegeven om eens te zien hoe onze hogeschool eruit ziet en wat er zoal gebeurd.

Altijd al willen werken bij een hogeschool? Je bent op 23 maart van harte welkom. In de evenementenzaal is de mogelijkheid om informatie te krijgen over werken bij hogeschool Inholland, onze HRM adviseur is aanwezig.

Onze studiekeuzeadviseur is o.a. aanwezig om je te helpen een stap in de toekomst te zetten, als je nog twijfelt over een opleiding of het helemaal nog niet weet. Je kunt daarnaast ook nog in gesprek gaan met studenten.
Ben je nieuwsgierig of je tijdens je studie in het buitenland kan studeren? Bij ons International Office kan je daarover je vragen stellen.

Maar....... je bent ook van harte welkom als je gewoon eens een kopje koffie bij ons wilt komen drinken. Tot 23 maart!

Omschrijving bedrijf

Over Hogeschool Inholland Alkmaar:

Wordt het techniek, economie, educatie of zorg en welzijn? Welke opleiding je ook kiest, je wil zeker weten dat je je talent optimaal ontwikkelt. In een persoonlijke omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt rekenen op een warm welkom. Voel je thuis bij Hogeschool Inholland Alkmaar, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

We kennen je bij naam
Bij ons ben je geen nummer. Je kunt erop rekenen dat we je kennen, erkennen en horen. We zijn de grootste opleider in Noord-Holland Noord die altijd aandacht heeft voor jou als persoon. Bij ons voel je je thuis. Bij binnenkomst proef je meteen de prettige, persoonlijke sfeer; open en vriendelijk. Een echt familiegevoel! Je kunt bij ons jezelf zijn in een vertrouwde en veilige omgeving waar je je talent kunt laten bloeien.

Doe morgen wat je gisteren nog niet kon
Met jouw opleiding ga je de samenwerking aan in de regio Noord-Holland Noord. Dit doe je samen met studiegenoten, docenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Dat vraagt om lef. Leren is durven. Daarom volg je niet alleen colleges, maar ga je ook aan de slag in onze labs en praktijkruimtes. Daarnaast ga je samen met je studiegenoten op pad om ervaring en nieuwe kennis op te doen. Kies uit interessante werkplekken in de regio, uitdagende stages in het buitenland en bijzondere projecten dichtbij huis. Heel Noord-Holland is je klaslokaal. Leren door te doen, daar groei je het snelste door. Wij bieden voltijd, deeltijd en duale opleidingen aan. Ook biedt de Academy allerlei post-hbo opleidingen en cursussen zodat je je een Leven Lang kunt Ontwikkelen.

Werken bij Hogeschool Inholland:

Werk je bij Inholland, dan weet je dat mensen de school maken. Dat zie je en voel je. Overal en altijd. Of je nu docent, conciƫrge, teamleider of communicatieadviseur bent; bij ons ben je geen nummer, werknemer, medewerker, baas of manager. Je bent collega en bovenal mens. Een mens die we aanmoedigen met een open blik naar zijn of haar omgeving te kijken en die we tegelijk uitdagen verder te groeien.
Inholland Alkmaar is waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen!


Hogeschool Inholland Alkmaar

Hogeschool Inholland Alkmaar
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar
https://www.inholland.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Op 23 maart van 10.00 - 17.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.