Het Keukenmagazijn / Keukenloods
(Opmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

In het nieuwe pand van Het Keukenmagazijn/Keukenloods verwelkomen we jou! Ben je op zoek naar een baan als Chauffeur B of C, Keukenmonteur, Magazijnmedewerker, Verkoper Keukens/Keukenapparatuur, Orderverwerker of een andere baan? Of ben je gewoon benieuwd naar ons nieuwe pand? Wij loodsen je door ons pand en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden voor werk, leerbanen of stage.

Omschrijving bedrijf

Het Keukenmagazijn is een groothandel voor de keukenbranche en draagt zorg voor de inkoop, opslag, distributie en installatie van keukens en keukenapparatuur. Als groothandel kopen wij onze producten zo efficiënt mogelijk in en zorgen wij voor een optimaal logistiek proces. Zo kunnen wij een lage prijs en hoge kwaliteit van de producten garanderen.

Het Keukenmagazijn is door jarenlange ervaring een bekende speler geworden in de keukenindustrie. Het bedrijf levert vele gerenommeerde merken en soorten keukens, inbouwapparatuur, werkbladen en accessoires.
De keukenwinkels zijn onze klanten en afnemers. Het Keukenmagazijn heeft in de loop der jaren goede, duurzame relaties opgebouwd en kan door haar logistieke expertise bijdragen aan optimale keukenlevering.

Onze merken zijn: Keukenloods.nl, Inbouw.nl, Kitchenonline.nl, Cebin, 123Keukens&Apparatuur en KGHN

Het Keukenmagazijn / Keukenloods

Het Keukenmagazijn / Keukenloods
De Veken 246A
1716 KJ Opmeer
https://www.keukenmagazijn.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op zaterdag 26 maart van half 9 tot half 1 openen wij onze (loods)deuren en verwelkomen we je graag op De Veken 246A in Opmeer.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.