Het Customer Care Center
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Op donderdag 24 maart organiseren wij voor u als bezoeker een leuke middag waar u meer te weten komt over Het Customer Care Center, de gezellige sfeer en de mensen die er werken.

U krijgt een rondleiding, medewerkers vertellen zelf over hoe het is om bij ons te werken en er staat uiteraard een hapje en een drankje voor u klaar.

Tot dan!
Omschrijving bedrijf

Wij zijn het gezelligste contactcenter van Nederland! Bij ons werken veel verschillende mensen van verschillende leeftijden, achtergrond is niet belangrijk, instelling wel!

Je hebt geen ervaring nodig om bij ons te komen werken. Je krijgt van ons goede trainingen en begeleiding. Wij hebben momenteel outbound sales, inbound retentie en klantenserviceprojecten beschikbaar. Samen gaan wij opzoek naar een passende functie voor jou.

Wat werken in een contactcenter ideaal maakt, is dat je jouw tijden flexibel kunt indelen. De roosters van school, studie en/of stage kunnen nog weleens wisselen, of een drukke thuissituatie als huisvader of moeder, ZZP'er of tweede baan, maar dat is geen probleem wanneer je bij ons aan de slag gaat!

Afhankelijk van het project waar je terecht komt ga jij jouw verkooptalent en overtuigingskracht gebruiken om de klanten op een leuke manier aan je te binden en/of te behouden.
Dit doe je door het voeren van enthousiaste gesprekken voor leuke A-merken, denk daarbij aan bijvoorbeeld bekende tijdschriften verkopen of donateurs werven voor goede doelen.

Het Customer Care Center is in 1999 opgericht omdat er sterke behoefte was aan iets anders dan de grijze massa: een kwalitatief contactcenter. Kwaliteit staat in onze missie, maar nog veel belangrijker… we zijn er elke dag mee bezig. Dit heeft de afgelopen jaren geleid tot de organisatie die Het Customer Care Center nu is: een middelgrote speler in de dynamische contactbranche die goed presteert ten opzichte van de markt. De mensen maken het verschil in onze organisatie.

Het Customer Care Center

Het Customer Care Center
Havinghastraat 27
1817 DA Alkmaar
https://customercarecenter.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdag 24 maart 15.00 uur - 17.00 uur

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Het Customer Care Center ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Het Customer Care Center gedeeld.