Hessing Zwaagdijk bv.
(Zwaagdijk-Oost)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn op dit moment bezig met het optuigen van een mooi programma, waarin wij iedereen mee nemen in onze dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan de productie omgeving, de Expeditie ruimte en de Technische dienst.

Let wel op!
1. Wij kunnen alleen belangstellende rondleiden vanaf 18 jaar!
2. Trek stevige dichte schoenen aan en een lange broek en trui (je wordt in een koel omgeving rondgeleid van 4 tot 6 graden.)
3. Aangezien Hessing erg groot is en de afdelingen wat verder van elkaar af liggen, is het als je moeilijk te been bent af te raden.

Omschrijving bedrijf

Hessing is een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen. Als één van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie is er maar één belofte die telt: elk product van Hessing moet gemakkelijk, lekker, gezond én supervers zijn. Ons team is divers, gedreven en ambitieus. Er zijn volop mogelijkheden voor onder andere opleiding en ontwikkeling, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Door middel van vakmanschap, gedrevenheid, inzet en flexibiliteit dragen onze medewerkers dagelijks bij aan de verdere groei en professionalisering van onze onderneming. In een professionele productieomgeving werken wij in teamverband aan een gezond en verantwoord kwaliteitsproduct.

Hessing Zwaagdijk bv.

Hessing Zwaagdijk bv.
Nieuwmarkt 8
1681 NP Zwaagdijk-Oost
https://www.werkenbijhessing.nl/?skip-ua=yes

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij kunnen maximaal 30 personen in de ochtend vanaf 8.30 uur tot 12:00 uur, als 30 personen in de middag van 13:00 tot 15:30 langs laten komen. Beide programma\'s zullen identiek zijn. Mocht je voorkeur hebben laat dit ons dan spoedig weten.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van dinsdag 1 september 2020 t/m zaterdag 10 oktober 2020.