Hessing
(Zwaagdijk Oost)

Wat hebben wij u te bieden?

Omdat Hessing groeit, moderniseert en professionaliseert zijn wij op zoek naar mensen die willen meebouwen aan ons succes. Dit betekent dat wij een grote diversiteit aan vacatures beschikbaar hebben. Wij zijn op zoek naar energieke collega’s binnen de verschillende disciplines, daar je kunt denken aan operators en aan logistieke, financiële, technische en IT Professionals!

Omschrijving bedrijf

Hessing is al 60 jaar de specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Bij ons worden er elke dag opnieuw duizenden kilo’s verse groente en fruit gekeurd, gesneden, gemengd, verpakt en afgeleverd. Miljoenen verpakte versproducten gaan iedere week vanuit verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en Denemarken op transport.

Hessing is op zoek naar mensen met ambitie en energie, maar vooral naar enthousiaste collega’s die mee willen groeien met onze organisatie. Als ambitieus en innovatief bedrijf lopen wij voorop in ontwikkeling en automatisering. Werken bij Hessing betekent dan ook werken in een groeimarkt, want steeds meer klanten herkennen onze superverse producten. En doordat het bedrijf groeit, zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden voor jou! Wij investeren in jouw ontwikkeling.

Hessing

Hessing

Hessing
Nieuwmarkt 8
1681 NP Zwaagdijk Oost
https://werkenbijhessing.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdag 12 oktober 2018 wordt er twee keer een rondleiding gegeven.
Het programma duurt ongeveer 120 minuten per keer.

Ontvangst: 9:30 of 13:30
U kunt zelf bij uw aanmelding aangeven naar welke van deze twee tijden uw voorkeur uitgaat.
Wegens veiligheidsredenen kunnen wij helaas geen bezoekers onder de 18 jaar ontvangen.

Ter afsluiting krijgt u een zak fruit/groente mee naar huis.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.