Herenbos
(Schagen)

Wat hebben wij u te bieden?

Banen, opleidingen, werkervaringsplaatsen en stageplaatsen.

Omschrijving bedrijf

Herenbos is gespecialiseerd in banen en opleidingen binnen de groen- en hoveniersbranche. Wij zijn ook actief in onder andere de bouw, infra (grond-, weg- en waterbouw) en techniek. Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor werving en selectie, detacheren en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere social return on investments (SROI). Herenbos heeft tussen de 40 en 45 vaste medewerkers verdeeld over zes vestigingen in Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer. Meer weten klik hier of volg ons op Facebook.

Herenbos

Herenbos
Hoep 2d
1741 MC Schagen
https://herenbos.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Inloop voor kennismakingsgespreken de maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.

Op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur kan er een grootgroenbedrijf worden bezocht in de omgeving van Schagen. Hier krijgen de deelnemers een rondleiding over het terrein en maken ze kennis met alle mogelijkheden binnen het groenvak.
Daarnaast is het mogelijk om op woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur één van onze andere belangrijke opdrachtgevers te bezoeken. Hierover volgt later meer informatie.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.