Heilig Group
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Industriële bedrijven vragen om innovatieve, doeltreffende technische maatwerk systemen die de continuïteit van productieprocessen waarborgen en vanuit een projectmatige aanpak gerealiseerd kunnen worden. Machines, installaties en apparaten zijn benodigd voor verwerkingsprocessen waar grondstoffen ingaan en waardevollere producten uitkomen.
Heilig Group is een bedrijvengroep die vanuit haar organisatie internationaal creatieve oplossingen en een hoogwaardige dienstverlening levert voor verschillende industriële markten.
Wij bieden onze kennis en mogelijkheden op het gebied van engineering, fabricage, montage, project management en onderhoud van machines, apparaten en installaties.
De kennis blinkt uit op het gebied van maatwerk oplossingen in werktuigbouwkunde, proces technologie, recyclingtechniek, warmtetechniek en elektrotechniek.

Wij kunnen een rondleiding en presentatie aanbieden.

Omschrijving bedrijf

Heilig Group is een bedrijvengroep die internationaal technische oplossingen biedt aan vele industriële markten. Wij bieden onze kennis en mogelijkheden voor engineering, ontwikkeling, fabricage, montage, implementatie, reparatie en onderhoud van machines, installaties en apparaten voor productieprocessen.

De individuele bedrijven uit de groep bieden gezamenlijk specialistische technologieën op het gebied van:

– Recycling
– Afvalverwerking
– Verwerking van bulkgoederen en grondstoffen
– Houtverwerking in zagerijen
– Warmtewisselaars (heat exchangers)
– Industriële mengers
– Elektrotechnische installaties

Heilig Group

Heilig Group
Newtonstraat 17
1704 SB Heerhugowaard
https://www.heilig-group.com/nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Woensdag 23 maart 09.00 – 12. 00 uur
Vrijdag 25 maart 13.00 – 16.00 uur

We zien je graag op woensdag 23 maart of vrijdag 25 maart. We werken met kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers zodat we iedereen genoeg aandacht kunnen geven. Wij hebben zin om jou persoonlijk te ontmoeten!

Wat kun je verwachten?
- Natuurlijk vertellen wij je alles over onze organisaties binnen de Heilig Group.
- Een tour door de werkplaats van N.M. Heilig.
- Competitie, kun jij het snelste bouwen?

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.