Heilig Group
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij nemen jullie graag mee voor een kijkje achter de schermen bij Heilig Group! Tijdens het bezoek krijg je een rondleiding door onze uitgebreide en goed uitgeruste werkplaats waar wij werken met de nieuwste technologieën. Verder vertellen wij jullie tijdens een presentatie meer over onze groeiende organisatie en de indrukwekkende projecten die wij wereldwijd realiseren. We sluiten het bezoek af met een klein wedstrijdje, altijd goed toch?

Kom jij 24 maart beleven hoe het is om bij ons te werken?

Ben je op deze datum niet beschikbaar, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een leuke (bij)baan of stage en wil je langskomen voor een kopje koffie? Schrijf je dan evengoed in en geef in de notities aan dat je graag op een ander moment wil langskomen!

Omschrijving bedrijf

Heilig Group bestaat uit een diversiteit aan bedrijven die elkaar versterken en samen totaaloplossingen leveren aan de industrie. Onze specialisatie is het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren van bulk handling en recycling installaties voor klanten wereldwijd.

Met ruim 300 collega’s in binnen- en buitenland werken we iedere dag aan uitdagende vraagstukken in grote en kleine projectteams om duurzame oplossingen voor onze klanten te realiseren. Bij ons word je onderdeel van een internationale, dynamische en informele organisatie. Geen dag is hetzelfde, maar daar houd jij juist van. Je werkt in een enthousiast team met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen.

BELEEF HET BIJ HEILIG GROUP
Beleef hoe wij samen de mooiste projecten tot stand kunnen brengen. Beleef de passie van techniek die door ons DNA stroomt. Beleef hoe wij samen kunnen groeien en streven om het beste uit elkaar te halen. Beleef die gezellige momenten tijdens de kerstborrel of zomer barbecue. Beleef iedere dag opnieuw hoe wij samen aan een betere wereld werken. Beleef de impact die jij maakt bij ons. Ga iedere dag voor een nieuw avontuur naar je werk. Beleef het bij ons!

Heilig Group

Heilig Group
Newtonstraat 17
1704 SB Heerhugowaard
https://www.heilig-group.com/nl/werken-bij-heilig-group/
https://www.youtube.com/@heiliggroup6064
https://www.heilig-group.com/nl/vacatures/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen
  • Anders/overig

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vrijdag 24 maart van 13:00 tot 16:00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.