Heilig Group
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Industriële bedrijven vragen om innovatieve, doeltreffende technische maatwerk systemen die de continuïteit van productieprocessen waarborgen en vanuit een projectmatige aanpak gerealiseerd kunnen worden. Machines, installaties en apparaten zijn benodigd voor verwerkingsprocessen waar grondstoffen ingaan en waardevollere producten uitkomen.
Heilig Group is een bedrijvengroep die vanuit haar organisatie internationaal creatieve oplossingen en een hoogwaardige dienstverlening levert voor verschillende industriële markten.
Wij bieden onze kennis en mogelijkheden op het gebied van engineering, fabricage, montage, project management en onderhoud van machines, apparaten en installaties.
De kennis blinkt uit op het gebied van maatwerk oplossingen in werktuigbouwkunde, proces technologie, recyclingtechniek, warmtetechniek en elektrotechniek.

Wij kunnen een rondleiding en presentatie aanbieden.

Omschrijving bedrijf

Heilig Group is een bedrijvengroep die internationaal technische oplossingen biedt aan vele industriële markten. Wij bieden onze kennis en mogelijkheden voor engineering, ontwikkeling, fabricage, montage, implementatie, reparatie en onderhoud van machines, installaties en apparaten voor productieprocessen.

De individuele bedrijven uit de groep bieden gezamenlijk specialistische technologieën op het gebied van:

– Recycling
– Afvalverwerking
– Verwerking van bulkgoederen en grondstoffen
– Houtverwerking in zagerijen
– Warmtewisselaars (heat exchangers)
– Industriële mengers
– Elektrotechnische installaties

Heilig Group
Newtonstraat 17
1704 SB Heerhugowaard
https://www.heilig-group.com/nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

In overleg, afhankelijk van aantal aanmeldingen

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van dinsdag 1 februari 2022 t/m zaterdag 26 maart 2022.