Heddes (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Heddes houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt i.s.m. Trainingscentrum Crescendo.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen.

Omschrijving bedrijf

Mensen die bij Heddes werken hebben passie voor bouwen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij onze toegevoegde waarde optimaal tot zijn recht komt. Onze hechte teams zijn deskundig, creatief en betrouwbaar.

Wij ontwikkelen graag samen. Om projecten haalbaar te maken werken wij met een integrale aanpak, waarbij we vanaf de initiatiefase samen toewerken naar de beste en betaalbare oplossingen. Deze ‘design en build’ projecten passen goed bij Heddes en leveren het beste resultaat voor de klant.

Heddes (Locatie Crescendo)

Heddes (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
https://www.heddes.nl/
https://www.traincrescendo.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart.
Tijd: van 10:00 - 21:00.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.