HB Adviesbureau
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot tankstationmedewerker. En van accountmanager tot operator. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Omschrijving bedrijf

HB Adviesbureau is een middelgroot advies- en ingenieursbureau met circa 80 trotse medewerkers werkzaam vanuit ons kantoor in Alkmaar en Amsterdam. Onze adviseurs en ingenieurs bieden advies en praktische ondersteuning op het gebied van infra, sport, milieu en natuur. Wij spelen graag een belangrijke rol bij de ontwikkeling en inrichting van de werk- en leefomgeving, sport- en recreatieterreinen, natuurgebieden en waarbij de bodem optimaal bijdraagt aan het gebruik.

Wij kennen geen lange lijnen of ruis tussen verschillende afdelingen, maar een geïntegreerde aanpak, samenspraak en een goede informatie-overdracht. Medewerkers worden uitgedaagd, krijgen vrijheid, worden gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen, er is veel onderlinge interactie, specialistische teams hebben de focus naar de klant en we laten onze medewerkers ook zoveel mogelijk rechtstreeks met de klant communiceren. Met veel enthousiasme en plezier je werk doen daar draait het bij ons om.

Ieder jaar bepalen we met welke innovaties, nieuwe technieken of methodieken we aan de slag gaan. Geloven we in een ontwikkeling, dan investeren we daarin en overtuigen we onze opdrachtgevers vervolgens van de meerwaarde.

Onze ambitie is dat we in 2023 onze projecten in de openbare ruimte 100% circulair kunnen voorbereiden. En dat doen wij samen met én voor onze opdrachtgevers.

HB Adviesbureau

HB Adviesbureau
Boekelerdijk 13
1812 LV Alkmaar
https://www.hbadvies.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 25 maart tussen 10.00 - 14.00 uur. Zie ook: https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.