H.M. Tesselaar cs
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Word jij ook zo blij van bloemen? Groei jij met ons mee? Dan zijn wij naar jouw enthousiasme en groene vingers op zoek: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in de glastuinbouw. Misschien is ons leer-/werktraject wel iets voor jou!

Onze kwekerij is een echt familiebedrijf. We maken mensen blij met de mooiste, duurzaam geteelde Alstroemeria's: een product om trots op te zijn. Jouw werkzaamheden bestaan (onder andere) uit het oogsten van de bloemen, inpakken, gewasonderhoud en het uitzetten van biologische gewasbescherming. Je krijgt te maken met alle teeltprocessen van de afdeling.

- Je krijgt een afwisselende baan in het groen, met veel vrijheid.
- Je komt te werken in een duurzame kas, met een mooi kantoorpand. Én een gezellige kantine om bij te kletsen met je collega’s.
- Als medewerker krijg je de kans om mee te groeien, ambitie waarderen we juist.
- Aandacht voor ons personeel hoort bij ons. Dat dit wordt gewaardeerd, blijkt uit het feit dat we veel trouwe en hardwerkende werknemers hebben: er is een fijne sfeer van onderlinge loyaliteit.
- Salariëring vindt plaats volgens cao glastuinbouw.
- Elke week een mooi bosje Alstroemeria's mee naar huis

Omschrijving bedrijf

Onze kwekerij is een de grootste en meest innovatieve kwekerij van Alstroemeria’s in Nederland. Een prachtige snijbloem die we over de hele wereld verkopen, in alle kleuren die je kunt bedenken. We werken zoveel mogelijk duurzaam en veredelen nieuwe rassen in ons eigen laboratorium. Onze bloemen worden in Heerhugowaard onder glas geteeld op totaal 10 hectare grond. In moderne kassen waarin we de nieuwste technieken onderzoeken en toepassen. Er werken zo'n 80 vaste werknemers verdeeld over 3 locaties. Daarnaast hebben we een locatie in Kenia.

H.M. Tesselaar cs

H.M. Tesselaar cs

H.M. Tesselaar cs
Altonstraat 19
1704 CC Heerhugowaard
http://www.tesselaar.eu

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - middag
  • do 23/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Dinsdag 13:30 uur
Donderdag 10:30 uur

Mocht iemand op een ander tijdstip / dag langs willen komen, dan kan dit in overleg.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.