GP Groot Recycling
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot tankstationmedewerker. En van accountmanager tot operator. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Omschrijving bedrijf

We moeten allemaal duurzamer gaan leven en duurzamer gaan ondernemen om de energietransitie en de circulaire economie kracht bij te zetten. De overheid, maar ook opdrachtgevers, klanten en medewerkers stellen simpelweg steeds meer eisen op dit gebied. Door afvalstromen bij GP Groot te laten recyclen wordt een belangrijke stap gezet: circulair ondernemen.

We krijgen de meest uiteenlopende en uitdagende afvalstromen aangeboden. Met onze geavanceerde verwerkingsprocessen en -installaties zijn we in staat steeds hoogwaardigere secundaire grondstoffen te maken. Niet alleen grove bouwstoffen, maar ook verfijndere producten voor de consumentenmarkt. Kwalitatief hoogwaardig hergebruik, daar gaan we voor. We kunnen nog niet álles recyclen, maar we gaan elke uitdaging graag aan. Dat doen we niet alleen. We werken graag samen. De circulaire economie is bij uitstek een samenwerkingseconomie. Niet alles zelf willen doen, maar kijken waar je elkaar kunt helpen en versterken, daar gaat het om.

Wij maken van afval zo veel mogelijk hoogwaardige secundaire grondstoffen, die we vervolgens terugbrengen op de markt in de vorm van nieuwe grondstoffen en producten. We helpen klanten bovendien met het zo optimaal mogelijk toepassen van wet- en regelgeving en met praktische oplossingen om uw afval bijvoorbeeld van kantoor of de bouwplaats gescheiden in te zamelen.

GP Groot Recycling

GP Groot Recycling
Boekelerdijk 13
1812 LV Alkmaar
https://www.gpgrootrecycling.nl/
http://www.gpgroot.nl
http://www.werkenbijgpgroot.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 25 maart tussen 10.00 - 14.00 uur. Zie ook: https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.