GP Groot Inzameling
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot tankstationmedewerker. En van accountmanager tot operator. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Omschrijving bedrijf

GP Groot is gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en recyclen van afval. Van huis-, tuin- en keukenafval tot vertrouwelijke archiefvernietiging. We gebruiken innovatieve technologieën. We adviseren onze klanten hoe ze milieubewuster kunnen omgaan met afval en we helpen ze om dat in de praktijk te brengen. Om de cirkel rond te maken leveren we aan onze klanten ook grondstoffen en producten die uit door ons ingezamelde reststromen zijn gemaakt.

Van de bakker op de hoek tot een groot kantorencomplex, van de bouwplaats tot de zorginstelling: overal in West- en Noord-Nederland halen wij het bedrijfsafval op. Wij proberen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen op het gebied van afvalverwerking.

GP Groot Inzameling

GP Groot Inzameling
Boekelerdijk 13
1812 LV Alkmaar
https://www.gpgrootinzameling.nl/afvalinzameling/
http://www.gpgroot.nl
http://www.werkenbijgpgroot.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 25 maart tussen 10.00 - 14.00 uur. Zie ook: https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.