GP Groot Inzameling
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot accountmanager. En van backoffice-medewerker tot functioneel applicatiebeheerder. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Omschrijving bedrijf

GP Groot is gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en recyclen van afval. Van huis-, tuin- en keukenafval tot vertrouwelijke archiefvernietiging. We gebruiken innovatieve technologieën. We adviseren onze klanten hoe ze milieubewuster kunnen omgaan met afval en we helpen ze om dat in de praktijk te brengen. Om de cirkel rond te maken leveren we aan onze klanten ook grondstoffen en producten die uit door ons ingezamelde reststromen zijn gemaakt.

Van de bakker op de hoek tot een groot kantorencomplex, van de bouwplaats tot de zorginstelling: overal in West- en Noord-Nederland halen wij het bedrijfsafval op. Wij proberen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen op het gebied van afvalverwerking.

GP Groot Inzameling

GP Groot Inzameling

GP Groot Inzameling
Boekelerdijk 19
1812 LV Alkmaar
https://www.gpgrootinzameling.nl/afvalinzameling/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Iedereen die geïnteresseerd is in ‘werken bij GP Groot’ is welkom op zaterdag 26 maart tussen 10.00 - 15.00 uur. Zie ook: www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt.

We hanteren de RIVM regels.


Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.