GP Groot Infrarealisatie
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van machinist tot projectleider infra. En van vakman GGW tot riool- en leidinginspecteur.

Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Omschrijving bedrijf

GP Groot infrarealisatie verzorgt projecten op het gebied van milieu, sport, natuur en infratechniek. We hebben steeds meer te maken met extreme neerslag, extreme hitte, extreme droogte, storm en hoge waterstanden.

De klimaatverandering gaat sneller dan verwacht en heeft flinke impact op onze leefomgeving. Onze infrastructuur en bebouwde omgeving zijn simpelweg niet voldoende voorbereid en berekend op de gevolgen van extreem weer. Dat dwingt ons om anders na te denken over de inrichting en de kwaliteit van de openbare ruimte. Door voorop te lopen in energiezuinig en klimaatbestendig ontwerpen én bouwen biedt GP Groot infrarealisatie oplossingen voor alle uitdagingen waar onze opdrachtgever zich voor geplaatst ziet.

Om bestaande locaties een nieuwe bestemming te geven hoort bij bouwen ook slopen. GP Groot sloopwerken en saneringen demonteert gebouwen zo veel mogelijk en zet de vrijkomende bouwmaterialen elders weer in. Met circulair slopen brengen we vrijgekomen producten, materialen en grondstoffen zo hoogwaardig mogelijk terug in het systeem en verbruiken we zo min mogelijk energie.
GP Groot infrarealisatie denkt niet alleen mee, we hebben een totaalpakket aan diensten en kunnen projecten integraal oppakken. In alles wat we doen, trekken we samen op, ook met gemeentes, ondernemers, inwoners en kopers. Tenslotte streven we allemaal hetzelfde doel na: een sterke regio, voor vandaag, voor morgen en voor de toekomst.

GP Groot Infrarealisatie

GP Groot Infrarealisatie

GP Groot Infrarealisatie
Boekelerdijk 19
1812 LV Alkmaar
https://www.gpgrootinfra.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Iedereen die geïnteresseerd is in ‘werken bij GP Groot’ is welkom op zaterdag 26 maart tussen 10.00 - 15.00 uur. Zie ook: www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt.

We hanteren de RIVM regels.


Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.