GP Groot Energie
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot tankstationmedewerker. En van accountmanager tot operator. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Omschrijving bedrijf

Onze divisie GP Groot energie is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen. We leveren tankpasdiensten en we zijn verantwoordelijk voor de exploitatie en bevoorrading van ruim 50 bemande en onbemande tankstations van de merkconcepten Total, Argos en NXT.
Onze wereld draait vooral op fossiele brandstoffen. Dit kan en moet anders. De komende jaren moeten we in Nederland de overstap gaan maken naar schone en duurzame brandstoffen: brandstoffen waarbij geen CO2 vrijkomt en die niet opraken. Als GP Groot hebben we veel kennis en expertise op dit gebied. Met praktische en slimme oplossingen kunnen we u helpen met de energietransitie van uw bedrijf of organisatie. We zijn een sterke dienstverlener en een betrouwbare samenwerkingspartner voor kleine en grote ondernemers, overheden en de industrie. Een echt Noord-Hollands familiebedrijf met hart voor de regio en een enorm netwerk. Dat is belangrijk, want alleen met elkaar kunnen we een brug slaan naar de toekomst. Samen maken we de cirkel rond.

GP Groot Energie

GP Groot Energie
Boekelerdijk 13
1812 LV Alkmaar
https://www.gpgrootenergie.nl/
http://www.gpgroot.nl
http://www.werkenbijgpgroot.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Iedereen die geïnteresseerd is in ?werken bij GP Groot? is welkom op zaterdag 25 maart tussen 10.00 - 14.00 uur. Zie ook: https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.