GP Groot Brandstoffen en Oliehandel
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van GP Groot wordt er één grote banenmarkt georganiseerd. Kandidaten kunnen zich inschrijven voor een speeddate of een rondleiding over de deponie. Kandidaten met een geldig C-rijbewijs kunnen onder begeleiding van een mentorchauffeur een testrit met één van de vrachtwagens maken.

Inschrijven kan via www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt

Wij hebben verschillende vacatures. Van chauffeur tot tankstationmedewerker. En van accountmanager tot bakerymedewerker. Alle vacatures zijn terug te vinden op: www.werkenbijgpgroot.nl

Omschrijving bedrijf

Onze divisie GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen. We leveren tankpasdiensten en we zijn verantwoordelijk voor de exploitatie en bevoorrading van ruim 50 bemande en onbemande tankstations van de merkconcepten Total, Argos en NXT.
Onze wereld draait vooral op fossiele brandstoffen. Dit kan en moet anders. De komende jaren moeten we in Nederland de overstap gaan maken naar schone en duurzame brandstoffen: brandstoffen waarbij geen CO2 vrijkomt en die niet opraken. Als GP Groot hebben we veel kennis en expertise op dit gebied. Met praktische en slimme oplossingen kunnen we u helpen met de energietransitie van uw bedrijf of organisatie. We zijn een sterke dienstverlener en een betrouwbare samenwerkingspartner voor kleine en grote ondernemers, overheden en de industrie. Een echt Noord-Hollands familiebedrijf met hart voor de regio en een enorm netwerk. Dat is belangrijk, want alleen met elkaar kunnen we een brug slaan naar de toekomst. Samen maken we de cirkel rond.

GP Groot Brandstoffen en Oliehandel

GP Groot Brandstoffen en Oliehandel

GP Groot Brandstoffen en Oliehandel
Boekelerdijk 19
1812 LV Alkmaar
https://www.gpgrootbrandstoffen.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Iedereen die geïnteresseerd is in ‘werken bij GP Groot’ is welkom op zaterdag 26 maart tussen 10.00 - 15.00 uur. Zie ook: https://www.werkenbijgpgroot.nl/banenmarkt/


We hanteren de RIVM regels.


Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
GP Groot Brandstoffen en Oliehandel ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met GP Groot Brandstoffen en Oliehandel gedeeld.