Gevelelementen Noord-Holland
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn een gezellig, groeiend bedrijf met veel mogelijkheden. Gevelelementen Noord–Holland is op zoek naar nieuwe medewerkers die samen met ons mee willen werken aan onze mooie producten. Tijdens de open dagen zouden we graag ons mooie bedrijf laten zien.

We bieden een afwisselende baan met mogelijkheid je te ontwikkelen tot timmerman. Onze ervaren medewerkers staan te popelen hun kennis te delen en jou op te leiden als ervaren kracht. Ben je handig, lijkt het je leuk om te werken met hout? Kom dan kijken op 1 van onze open dagen. We komen graag met jou in contact.

Omschrijving bedrijf

Bij Gevelelementen Noord-Holland produceren wij HSB (Hout Skelet Bouw) elementen voor woningbouwprojecten. Wij leveren diverse producten aan die gemaakt worden in onze fabriek en die op de bouwplaats direct geplaatst kunnen worden.

Aannemers passen bij het bouwen van woningen steeds vaker tunnelbouw toe, waarbij vooraf gefabriceerde, houten gevelelementen in hun geheel aan de voor- en achterzijde worden geplaatst. Deze methode verhoogt de snelheid van het bouwproces navenant. Daar komt bij dat veel bouwbedrijven kampen met een tekort aan vakmensen en zij dankzij deze manier van werken minder ‘handjes\' op de bouwlocaties nodig hebben.
Wij zijn co-maker bij het uitvoeren van omvangrijke projecten en leveren buitengevels, tussenwanden, binnenwanden, vloeren en daken aan de aannemers.

Er komt steeds meer variatie in gevelelementen. De steeds hogere vereiste isolatiewaarden zijn daarvan o.a. de oorzaak. In onze eigen, moderne fabrieken waar (onderdelen van) gevelelementen worden gemaakt, kunnen wij in alle gewenste variaties voorzien. We leveren zo goed als alles op het gebied van gevelelementen. Als de elementen de fabriek verlaten naar de bouwplaats toe zijn ze voorzien van kozijnen, isolatie, gips en eventueel gevelbekleding.

Gevelelementen Noord-Holland

Gevelelementen Noord-Holland
Marconistraat, 11
1704 RG Heerhugowaard
https://www.stamenlandman.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We openen onze deuren voor een kennismaking!

We bieden je een rondleiding aan door onze fabriek. Tijdens de rondleiding vertellen we je alles over onze productie.

Woensdag 14:00 – 16:00
Vrijdag 14:00 – 16:00

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Gevelelementen Noord-Holland ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Gevelelementen Noord-Holland gedeeld.