Facta Uitgeest BV
(Uitgeest)

Wat hebben wij u te bieden?

Benieuwd wat er allemaal schuilgaat achter de wereld van onderhoudstechniek? Kom langs bij Facta en wij laten graag zien waar wij als service- en onderhoudsbedrijf in de rotating equipment mee bezig zijn. Een kijkje in onze werkplaats, een rondleiding door het bedrijf en kennismaken met onze enthousiaste medewerkers. Na deze rondleiding wil je ongetwijfeld meer weten over de mogelijkheden om bij ons te werken, ook dat kan! Onze recruiter staat klaar voor al je vragen.

Omschrijving bedrijf

Om de wereld draaiende te houden werken wij met man en macht aan het voorkomen en oplossen van uitval van rotating equipment. Dit betekent dat de voedselproducenten kunnen blijven produceren, er schoon drinkwater uit de kraan komt, ziekenhuizen kunnen blijven behandelen, ons afval verwerkt kan worden en dat we kunnen ontspannen in een pretpark of zwembad. Techniek zit overal en wij zorgen dat de techniek blijft draaien en steeds slimmer en duurzamer wordt. Voor onszelf maar ook voor de toekomstige generaties. Bij Facta is geen dag hetzelfde. Met ons team delen wij de passie voor techniek en zijn we betrokken bij onze klanten. Wat wij het belangrijkste vinden? Vakmanschap, respect en werkplezier. Bij de klant of in onze werkplaatsen, wij kijken altijd naar de beste oplossing voor iedere situatie.
Ook als je nog niet de relevante diploma’s hebt, kun je bij ons aan de slag. Als erkend leerbedrijf investeren wij in jou met het doel je in te lijven in de technische branche én in onze organisatie. Door deze combinatie haal je het maximale uit jezelf en leer je in de praktijk. Dat is in onze ogen de basis voor groei.

Facta Uitgeest BV

Facta Uitgeest BV
Westerwerf 11
1911 JA Uitgeest
http://www.facta.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Woensdag 23/3 van 10.00 - 19.00 uur
Zaterdag 26/3 van 12.00 - 16.00 uur

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Facta Uitgeest BV ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Facta Uitgeest BV gedeeld.