Energy & Health Campus - Health
(Petten)

Welkom bij de Energy & Health Campus.

Nucleaire geneesmiddelen.
 

 

 

 

Wat hebben wij u te bieden?

Op woensdag 22 maart en zaterdag 25 maart kun je kennis maken met de bedrijven op de Energy & Health Campus (EHC). De EHC is de thuisbasis van meer dan 1.600 medewerkers die werken aan oplossingen, nieuwe technologieën en baanbrekende innovaties op het gebied van duurzame energie en nucleaire geneesmiddelen. Zij werken bij gerenommeerde bedrijven en kennisinstituten op de EHC zoals TNO, NRG | PALLAS, Curium en JRC (onderdeel van Europese Commissie). Iedere dag draagt hun werk bij aan een duurzamere en gezondere wereld.

Deze inspirerende plek gaat ook over samen leren en groeien. Naast de activiteiten die de bedrijven voor eigen medewerkers organiseren, ontmoet de campus community elkaar ook tijdens campusbrede kennisevents, workshops of door samen te sporten.

Nucleaire geneesmiddelen
30.000 patiënten per dag, wereldwijd.

Elke dag worden wereldwijd meer dan 30.000 patiënten met kanker en hart- en vaatziekten geholpen met medische isotopen van de EHC in Petten. De dagelijkse leveringszekerheid is haalbaar door de unieke infrastructuur op de campus. Hier vindt de gehele productie en verwerking tot nucleaire geneesmiddelen plaats. Door goede samenwerking sluiten alle schakels naadloos op elkaar aan. Nederland is daarmee een wereldwijde topproducent.

Op woensdag 22 maart en zaterdag 25 maart kun je langskomen bij NRG | PALLAS en Curium om meer te leren over hun processen en kennis te maken met medewerkers op het gebied van nucleaire geneesmiddelen. Bij Curium en NRG | PALLAS werken mensen van mbo- tot wo-niveau. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Bekijk dan alvast de vacatures op hun websites!

Hieronder stellen NRG | PALLAS en Curium zich kort aan je voor.

Omschrijving bedrijf

Curium

Curium is wereldwijd de koploper in het produceren en leveren van nucleaire geneesmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor het stellen van diagnoses en therapie tegen kanker en andere afwijkingen. Het werken met radioactiviteit maakt onze werkomgeving specialistisch en uniek. Elk jaar worden er wereldwijd maar liefst 30 miljoen onderzoeken bij patiënten uitgevoerd met onze producten. Wij bevinden ons grotendeels onopgemerkt in de duinen van Petten, maar wanneer je het terrein op komt, vind je jezelf op de Energy & Health Campus: een inspirerende plek die de thuisbasis is van vijf organisaties die werken aan nieuwe technologieën, duurzame energie en nucleaire geneesmiddelen.

Bij Curium werk je met producten en leer je processen die je nergens anders hebt. Samen met onze 350 collega’s maken wij onze productie mogelijk. Wat ons drijft, is onze ‘no-nonsense’ mentaliteit en de logistieke uitdaging om de producten tijdig te leveren bij de ziekenhuizen en patiënten Zie jij jezelf al werken binnen onze laagdrempelige en gedreven organisatie? Bekijk dan onze vacatures!

NRG|PALLAS

NRG | PALLAS is een groeiend bedrijf waar inmiddels 800 collega’s, opgeleid van MBO tot PhD niveau, werkzaam zijn. Gevestigd in een prachtige omgeving in de duinen werken we met zijn allen samen om maatschappelijk bij te dragen en te innoveren. NRG kent een informele en collegiale werkcultuur, waarin wij het van hoog belang vinden te investeren in onze medewerkers.
Met de toekomstige bouw van Pallas Reactor, de vervanger van onze huidige reactor, en het Nuclear Health Center, zijn er veel kansen voor technische mensen uit de nabije omgeving om bij ons aan het werk te gaan. Denk aan een rol als onderhoudsmonteur, operator en engineer. Onze Centrale Werkplaats biedt je dan ook graag een rondleiding aan tijdens deze bezoekdagen.

Bouwplaats bezoek PALLAS-reactor
De voorbereidingen van de bouw van de nieuwe kernreactor van dichtbij met eigen ogen bekijken. Bekijk de plek waar de PALLAS-reactor gebouwd wordt en stel al jouw vragen!

Energy & Health Campus - Health

Energy & Health Campus - Health
Westerduinweg 3
1755 LE Petten
https://ehcampus.com/
http://ehcampus.com/vacatures/
https://www.kbbbd.nl/voor-bezoekers/energy-health-campus-energy

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Op woensdag 22 maart en zaterdag 25 maart kan je langs komen bij NRG|PALLAS en Curium om meer te leren over hun processen en kennis te maken met medewerkers. Bij Curium en NRG|PALLAS werken mensen van mbo- tot wo-niveau. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Bekijk dan alvast de vacatures op hun websites!

Wij bieden 2 rondleidingen aan per dag:

Woensdag 22 maart van 09.00 tot 13.00
Woensdag 22 maart van 14.00 to 18.00
VOL Zaterdag 25 maart van 09.00 tot 13.00 VOL
Zaterdag 25 maart van 14.00 tot 18.00

Let op: toegang is alleen mogelijk vanaf 16 jaar en met geldig paspoort of ID kaart.
Een rijbewijs is niet voldoende.

Zonder aanmelding is een bezoek niet mogelijk.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.