EcarACCU
(Zwaag)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zien een enorme groei in de Lithium batterij markt en zijn veelzijdige mogelijkheden. Maar helaas brengt deze ontwikkeling ook een enorme onnodige afvalstroom met zich mee.

Dit besloten wij anders te doen. Met EcarACCU hebben wij ons gericht op het specialiseren in het hergebruiken van Hybride en EV batterijen.
Door onze ervaring in ons batterij reparatie centrum zijn wij in staat op een professionele en veilige manier te werken aan deze accu’s.

EcarACCU is in 2015 ontstaan als onderdeel van Autobedrijf Peter Ursem. Autobedrijf Peter Ursem is officieel dealer van Mitsubishi, Nissan en Hyundai op 6 verschillende locaties in Noord-Holland.

Omschrijving bedrijf

Op een innovatieve manier blaast EcarACCU een nieuw leven in gebruikte accu’s. Wij ontvangen accu pakketten van PHEV en EV auto’s en demonteren deze tot een hergebruik percentage van 98%. Het staal, kunststof en andere metalen voeren wij af naar de juiste recycleraar . De overgebleven cellen testen wij en bieden deze aan producenten die onze cellen kunnen gebruiken in een nieuwe toepassing. De cellen vormen de basis voor een nieuw product en zullen met een nieuw managementsysteem gebruikt kunnen worden voor energieopslag. Denk daarbij aan het opvangen van pieken in het net, voertuigen, en de opslag van zonnen-energie welke op een later tijdstip gebruikt kan worden.

EcarACCU

EcarACCU

EcarACCU
De Compagnie 13
1689 AG Zwaag
http://www.ecaraccu.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Vrijdag 12 oktober:
Rondleiding van 15:00 tot 15:30 uur.

Zaterdag 13 oktober:
Rondleiding van 11:00 tot 11:30 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.