ebc360
(Wognum)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij stellen ons open voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen naar wat (je label) te bieden heeft. Of je nu werkzoekende bent, scholier, buur, vriend of familie, Kom Binnen Bij ebc360!

Omschrijving bedrijf

Over ebc360
We vertellen je graag meer over ebc360, want we zijn er namelijk hartstikke trots op. Ebc360 is spiksplinternieuw en nog groeiende. We zijn een gedreven, eigenzinnig expertisecentrum in oprichting met een warm hart voor onze klanten. Wij werken voor iedereen die onze behandeling nodig heeft: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, met of zonder chronische aandoening of beperking. Ons doel is versterking, ontwikkeling en zelfsturing realiseren. We bieden verschillende vormen van ondersteuning en behandeling op psychosociaal, medisch en paramedisch gebied aan. We werken vanuit een holistische visie en aanpak. Samenwerking, interdisciplinariteit en mensgerichtheid vinden we dan ook erg belangrijk.

Centrum met (spier-)ballen
Naast de behandelingen die we al geven werken we hard aan de opbouw van ons centrum. Dat doen we samen met onze moederorganisatie LeekerweideGroep en partner Wilgaerden, een organisatie voor ondersteuning en zorg aan ouderen. Wij van ebc360 hebben over het ideale centrum sterke denkbeelden en idee├źn. Recent hebben andere specialisten zoals zoals ouderengeneeskundige, AVG-ers, paramedici en verpleegkundig specialisten zich bij ons team gevoegd. Door deze combinatie van kennis en kunde is ebc360 goed toegerust om klanten, van jong tot oud, met en zonder beperking en ongeacht de ondersteuningsvraag te ondersteunen. Dat we ons dus expertisecentrum durven te noemen is daarom geen kwestie van lef (al hebben we daar geen gebrek aan) maar is net als onze aanpak, evidence-based. We beschikken over veel kennis, kunde en ervaring. Dat alles willen we gaan samenballen tot een krachtpatsercentrum dat daadkrachtig met en voor onze klanten kan optreden.
Over het label ebc360
Ebc360 is onderdeel van LeekerweideGroep, een organisatie die zich inzet en diensten aanbiedt aan mensen in een kwetsbare positie met verschillende ondersteuningsvragen. Naast ebc360 zijn er nog andere labels die ieder hun eigen expertise hebben.
We treden onafhankelijk en los van elkaar op, maar werken ook waar nodig samen. Ieder label draagt bij aan een complete lijn aan zorg/behandel/begeleidingsproducten waar onze klanten gebruik van kunnen maken. Maar ook Wilgaerden, een organisatie voor ouderenzorg en begeleiding, is partner in de bouw van ons centrum. Wilgaerden en LeekerweideGroep zijn onderweg naar een fusie per 1/1/2020. Dus onze range van dienstverlening en collegiale ondersteuning wordt enkel groter.

ebc360

ebc360
Verlengde Kerkweg 1
1687 CC Wognum
http://www.leekerweidegroep.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag 7 oktober van 12.00 tot 16.30 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.