Deen Supermarkten
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Medewerkers maken voor DEEN het verschil. Naast goede arbeidsomstandigheden hebben we ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Niet voor niets behoort ons bedrijf tot de Beste Werkgevers van Nederland! Onze werknemers geven aan DEEN een prettige en betrouwbare werkgever te vinden. Wij doen ons best te werken aan een plezierige werkomgeving door middel van flexibele werktijden, persoonlijke aandacht en ruimte bieden voor eigen idee├źn en initiatieven.

Bij DEEN zien wij onze werknemers graag groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden dan ook een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Mede dankzij de groei van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Omschrijving bedrijf

DEEN supermarkten is een gezond en groeiend bedrijf met een sterke marktpositie in Noord-Holland en Flevoland. De klant staat centraal, kwaliteit staat voorop en de service is van een hoog niveau. Het opleiden, trainen en begeleiden van onze mensen om deze kwaliteit te behouden vinden wij dan ook erg belangrijk.

Deen Supermarkten

Deen Supermarkten

Deen Supermarkten
Kernweg 4
1627 LC Hoorn
http://www.deen.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

vrijdag 12 van 10 tot 12, locatie Kernweg 4 (rondleiding en presentatie). (max. 50 bezoekers vol = vol)
zaterdag 13 van 10 tot 12, locatie Kernweg 4 (rondleiding en presentatie). (max. 50 bezoekers vol = vol


Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.