De Krim Texel BV
(De Cocksdorp)

Wat hebben wij u te bieden?

De Krim Texel is de grootste recreatieaanbieder van Texel. Van kampeerplaats tot luxe familievilla, van golfbaan tot zwemparadijs. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn er veel nieuwe functies beschikbaar. Wil je deel uitmaken van een groeiend bedrijf waar je ook nog carrière kan maken? Kom dan ook werken bij dit unieke Texelse bedrijf!

GRATIS Zwemmen & Fitness
GRATIS maaltijd bij avonddienst
GRATIS deelname Krim Academy
Tijdelijke huisvesting beschikbaar*
Eigen Kinderopvang Regeling **
Persoonlijk Leer- en Ontwikkeltraject***
Rooster min. 2 weken van te voren bekend
Twee weken vakantie in het hoogseizoen
Vakantie is ons vak
Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg naar ons mooie eiland Texel. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ons vak. Werken in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij De Krim Texel zetten ruim 500 enthousiaste medewerkers zich elk seizoen weer in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten.

Omschrijving bedrijf

De Krim Texel heeft 9 verschillende parken verspreid over Texel. Prachtige campings, het best uitgeruste vakantiepark van Texel met vele faciliteiten, een rustig bungalowpark, een luxe appartementencomplex en een stijlvol hotel.

De parken liggen op de mooiste plekken van Texel: altijd grenzend aan natuur en dichtbij duinen, strand en zee! Op de parken vindt u vele verschillende accommodaties. Van knusse kampeerplekken in de duinen tot zeer luxe villa’s met eigen wellness.

De Krim Texel BV

De Krim Texel BV
Roggeslot 6
1795 JV De Cocksdorp
http://www.krim.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

In overleg. Dit kan in principe de gehele dag, zeven dagen per week.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.