De Krim Texel B.V.
(De Cocksdorp)

Wat hebben wij u te bieden?

Wat met een kleine camping begon is uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met een zeer divers aanbod aan exploitaties verspreid over het eiland:

- De Cocksdorp: Vakantiepark De Krim, Hotel Molenbos, Golfbaan De Texelse
- De Koog: Villapark De Koog, Bungalowpark \'t Hoogelandt, Residentie Californië, Camping De Shelter, Camping Kogerstrand
- Den Hoorn: Camping Loodsmansduin

Texelaars en gasten die elders verblijven zijn ook van harte welkom om gebruik te maken van de meeste faciliteiten op Vakantiepark De Krim. Zoals de concerten in Evenementenhal Texel, het overdekt zwembad en het indoor kinderspeelparadijs.

Omschrijving bedrijf

Het begon allemaal in 1969 toen een aantal ondernemers uit De Cocksdorp het plan bedachten om meer werkgelegenheid te creëren in de kop van Texel. Dit zou een positieve impact hebben op de vitaliteit van het dorp en de omgeving. In 1970 werd het plan een feit, Exploitaitiemaatschappij De Krim werd opgericht. Nu 50 jaar later is De Krim Texel uitgegroeid tot een recreatiebedrijf met negen exploitaties verspreid over het hele eiland. De Krim Texel is de grootste recreatieaanbieder van het eiland. We zijn ook een solide organisatie, met een stabiel bestuur, een gezonde balans en resultaat, die veel werkgelegenheid biedt aan Texelaars.

De Krim Texel B.V.

De Krim Texel B.V.
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp
https://www.krim.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Betaalde banen
  • Leerwerkplek(ken)
  • Stage(s)
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - middag
  • do 23/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Woensdag 22 maart van 12:00 tot 16:00
Donderdag 23 maart van 09:00 tot 12:00

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.