Create BV
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Voor potentiële nieuwe medewerkers:
Bij ons werk je in een ontspannen werksfeer. Vanwege de ontwikkelingen wat betreft corona bieden wij ook de mogelijkheid om thuis te werken. Op kantoor hebben wij maatregelen getroffen om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren en met z'n allen veilig te kunnen werken.

Tijdens de lunch krijg je de mogelijkheid om met collega's te pingpongen, gamen of gewoon gezellig samen te eten. Ook organiseren wij om de paar weken een Mystery Friday, waarin wij met het hele team een activiteit gaan doen. Niemand weet wat, maar een ding is zeker. Het wordt ontzettend leuk!

* Persoonlijk opleidingsbudget;
* Pensioenregeling;
* Kennismiddagen waarin kennisdeling centraal staat;
* Mogelijkheid om een training, cursus en/of opleiding te volgen;
* Ruimte om deel te nemen aan congressen en/of bijeenkomsten;
* Gezellige collega’s;
* Informele werksfeer.

Omschrijving bedrijf

Create is een agile softwareontwikkelaar, wendbaar, met hoge ontwikkelsnelheid en gericht op kwaliteit. Dat doen we natuurlijk in nauwe samenwerking met onze klanten. Die zitten in alle hoeken van het land. Voor Van der Valk bieden wij medewerkers een ervaring die perfect aansluit bij de filosofie van het familiebedrijf. Dat vinden ze terug in de door ons gebouwde applicaties voor de personeelsplanning, tijdsregistratie en een medewerkersapp. Samen met het Ministerie van Justitie en Veiligheid hebben wij een applicatie ontwikkeld voor jongeren die dreigen te vervallen in het criminele circuit.
Wij zijn gemotiveerd om ook zelf brede maatschappelijke uitdagingen op te
pakken. Dat doen wij door eigen producten op de markt te brengen. Zo proberen wij
het onderwijs te vernieuwen met Edukado. Dit is een platform waarop wij studenten matchen met stagevacatures op basis van hun competenties en vaardigheden. De kans dat een student tijdens zijn stage echt op zijn plek terechtkomt wordt hierdoor veel groter en zal de student sneller iets leren. Over
leren gesproken, Create is ambassadeur van het leven lang ontwikkelen (LLO). Met ons eigen LLO-platform zorgen wij ervoor dat werkzoekenden hun eigen competenties en talenten inzichtelijk krijgen. Vervolgens matchen we hen op basis daarvan aan vacatures die op eenzelfde wijze, dat wil zeggen competentiegericht geschreven zijn. Hierdoor ontstaan optimale matches. Werken moet voor iedereen mogelijk zijn. Beide platformen maken gebruik van onze eigen matchingsengine TalentZ.

Create BV

Create BV
Wognumsebuurt 3
1817 BH Alkmaar
http://www.create.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij geven samen met Cyso twee rondleidingen op woensdag 23 maart:
Sessie 1: 12.30 - 14.00 u
Sessie 2: 14.30 - 16.00 u

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.