Clusius College
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Wil je lesgeven aan het vmbo of mbo in een groene en kleurrijke omgeving? Ga aan de slag in één van onze acht kleinschalige vestigingen. Bij het Clusius College werk je altijd in een bijzondere, inspirerende omgeving. óók als je niet voor de klas staat en werkt in een ondersteunende functie.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking met goed werkgeverschap. We proberen dan ook zoveel mogelijk rekening te houden met jouw persoonlijke wensen. Je krijgt ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen. Maar we hebben ook veel extra's voor je geregeld. Van korting op je sportschool abonnement tot gratis online cursussen.

Wil jij graag aan de slag als (groen) docent maar heb je niet de juiste vooropleiding? Bij het Clusius College kan jij aan het werk terwijl je ook in opleiding bent, dat heet zij-instroom.

Je leest er meer over op onze website, net als alle vacatures. https://www.clusius.nl/organisatie/vacatures/de-voordelen-van-werken-bij-het-clusius-college/aanmelden-voor-kom-binnen-dagen

Omschrijving bedrijf

Het Clusius College leidt leerlingen en studenten op voor leven en werken in een groene wereld. Dat doen we met aantrekkelijke vmbo- en mbo-opleidingen, waarbij we veel aandacht schenken aan natuur, duurzaamheid, voedsel en leefomgeving. Spreekt dat je aan? Kom dan tussen 21 en 25 maart kennismaken.

Clusius College

Clusius College
Drechterwaard 10
1824 EX Alkmaar
https://www.clusius.nl/Default.aspx?ID=227174&Purge=True

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wil je kennismaken op een van onze vestigingen? Dat kan! Op 21 t/m 25 maart.

*Geef duidelijk aan naar welke locatie de voorkeur uitgaat:*
Alkmaar
Amsterdam
Castricum
Grootebroek
Heerhugowaard
Hoorn
Purmerend
Schagen

*Al interesse in een functie? Geef dat aan bij je aanmelding, dan kunnen wij gerichter een afspraak maken.*

We bellen je zo snel mogelijk om een afspraak te plannen.

Aanmelden

Clusius College heeft helaas geen plaats meer voor nieuwe aanmeldingen.