CleanSpace Cleanrooms B.V.
(Middenmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

Met de start van CleanSpace Cleanrooms willen we niet alleen de nieuwe topspeler in de cleanroommarkt worden. We willen dat bouwen weer een feestje wordt en dat wij met plezier en trots ons belangrijke werk kunnen verrichten. Niet alleen voor onszelf en de opdrachtgevers, maar ook voor onze bouwpartners.

We werken vooral met vaste betrouwbare bouwpartners en onderlinge vaste teams. Mensen die elkaar kennen en vertrouwen en de tijd krijgen op elkaar ingespeeld te raken. Ook qua organisatie doen we het anders, we bouwen aan een organisatie waar het team en de prestatie voorop staan zonder het individu uit het oog te verliezen.

Voor ons zijn vakmanschap, passie, trots en plezier in en op het werk meer dan woorden. De mensen die nu bij ons werken zijn uit dit hout gesneden. We doen het samen en zijn pas echt klaar als we allemaal naar huis kunnen. We hanteren een eenvoudige stelregel: we willen succesvol zijn, werken hard en met passie, leren van onze fouten en vieren onze successen. Het belang en de behoeften van het thuisfront worden daarin zeker niet vergeten.

Natuurlijk valt er veel meer te vertellen en ook te zien. Je bent van harte welkom op de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. We geven je dan graag een rondleiding door ons bedrijf, zodat je met ons kunt kennismaken en kunt meekijken hoe wij werken en wat wij maken.

Omschrijving bedrijf

Alex Jansen en Peter van Wieren zijn veteranen in de cleanroommarkt en zijn samen, medio 2021, CleanSpace Cleanrooms gestart.

CleanSpace Cleanrooms adviseert, ontwerpt en bouwt geprefabriceerde contaminatie-arme ruimten en schone werkbanken voor de zorg, farmacie, bioscience en high-tech industrie. Voorbeelden hiervan zijn:
• operatiekamers
• apotheken, ruimten voor bereiding, productie en verpakking van medicijnen
• onderzoeksruimten voor bioscience (t.b.v. kankeronderzoek)
• clean fabricage ruimten voor de industrie (dit zijn bijv. toeleveranciers fabricage computerchips)
• schone werkbanken (LAF-kasten)

Wij ontwerpen en bouwen geprefabriceerde duurzame, State of the art cleanroomruimten die optimaal de producten, personen en werkprocessen beschermen en verzorgen integraal de bouwkunde en installatietechniek. We beschikken over een eigen productiefaciliteit in Middenmeer waar we zelf de bouwkundige cleanroom elementen produceren, zoals wand- en plafondsystemen, cleanroom meubilair, doorgeefkasten, plenums en laminar air flow kasten (schone werkbanken). Met onze producten en cleanrooms dragen we direct bij aan het maatschappelijk belangrijke werk van onze opdrachtgevers. De zorg, farmacie, bioscience en high tech industrie zijn wereldwijd groeimarkten en opdrachtgevers reageren zeer positief op de komst van CleanSpace Cleanrooms. We hebben nu al meer dan genoeg werk en de toekomst ziet er meer dan rooskleuring uit. Het is vooral aan onszelf hoe groot en waarnaartoe we ons als bedrijf gaan ontwikkelen en groeien.

CleanSpace Cleanrooms B.V.

CleanSpace Cleanrooms B.V.

CleanSpace Cleanrooms B.V.
Havenkade 16
1776 BA Middenmeer
http://www.cleanspacecleanrooms.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag 21 maart tot en met woensdag 23 maart van 10:00 tot 17:00 uur.
Donderdag 24 maart van 10:00 tot 20:00 uur.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
CleanSpace Cleanrooms B.V. ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met CleanSpace Cleanrooms B.V. gedeeld.