CleanSpace Cleanrooms B.V.
(Middenmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij laten u met plezier ons mooie bedrijf in Middenmeer zien, een afwisselende werkomgeving boordevol hoogwaardige techniek! Kom bij ons langs en bekijk ons kantoor, de fabriek en de afmontage hal. Maak kennis met onze mensen en onze producten, bekijk onder het genot van een kop koffie of thee de presentatie over ons bedrijf en ontdek onze PASSIE, PLEZIER, TROTS en VAKMANSCHAP!
Wil je na de rondleiding meer weten over mogelijke carrière kansen binnen ons bedrijf? Uiteraard kun je dan met een van onze collega’s een gesprek aangaan. Neem dan wel je cv mee. Is vrijdag 24 maart voor jou geen mogelijkheid om bij ons langs te komen? Neem dan even contact met ons op, dan maken wij een afspraak op een voor jou geschikte dag.
Op dit moment hebben wij plaats voor een engineer Elektrotechniek en een Engineer Werktuigbouwkunde. Ook open sollicitaties zijn welkom.

Ben jij iemand met een flinke werkethos of ben je iemand die echt werk wil maken van zijn/haar carrière en denk je met jouw kwaliteiten iets belangrijks toe te kunnen voegen aan ons fantastische tem? Een team waar je bij wilt horen? Kom dan óók bij ons langs of stuur een e-mail met jouw cv en motivatiebrief naar: info@cleanspacecleanrooms.com

Omschrijving bedrijf

CleanSpace Cleanrooms is een klein, groeiend bedrijf met een eigen specialistisch team met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van Cleanrooms (schone ruimtes) voor de Zorg, Farmacie en Hightech industrie. CleanSpace Cleanrooms heeft als doel de nieuwe topspeler in de cleanroom markt te worden.

CleanSpace Cleanrooms adviseert, ontwerpt en bouwt ge-prefabricerende contaminatie-arme ruimten en schone werkbanken en heeft een eigen productiefaciliteit in Middenmeer, waar wij niet alleen prefab zelfontwikkelde bouwkundige cleanroom elementen produceren, maar ook HPL meubilair, plenums en laminar airflow kasten (ook schone werkbanken genoemd). Wij werken nauw samen met vaste betrouwbare bouwpartners en onderling vaste teams. Het heeft onze voorkeur een cleanroom integraal te ontwerpen, dus inclusief de complete installatietechniek.

We willen dat bouwen weer een feestje wordt en we met plezier en trots ons belangrijke werk verrichten. Niet alleen voor onszelf en de opdrachtgever maar ook voor onze bouwpartners.

CleanSpace Cleanrooms B.V.

CleanSpace Cleanrooms B.V.
Havenkade 16
1775 BA Middenmeer
https://www.cleanspacecleanrooms.com

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Tussen 08:00 en 18:00 uur of op afspraak ook buiten kantoortijden of in het weekend

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.