Camarate ICT
(Wognum)

Wat hebben wij u te bieden?

In de week van de \'Kom Binnen Bij Bedrijven Dag\' organiseren wij twee keer een presentatie waarin wij vertellen wat voor bedrijf Camarate is, wat Camarate doet en welke diensten wij aanbieden. Daarnaast nemen we de deelnemers mee in hoe de hedendaagse ICT bij onze klanten gebruikt wordt en wat de toekomst in de ICT zal gaan brengen.

Omschrijving bedrijf

Camarate ICT gaat dagelijks de uitdaging aan om ICT weer herkenbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen wij onder andere door onze kennis te delen met onze relaties middels verschillende ronde tafel sessies en het organiseren van inspiratie-avonden in ons ICT Café. Mede dankzij het volgen van diverse seminars en de korte lijnen met onze partners, blijven wij altijd on-top-of de laatste vernieuwingen binnen ICT. Onze Noord-Hollandse nuchterheid zorgt er weer voor dat de vertaling hiervan weer helder is voor al onze relaties.

Wij werken met gecertificeerde professionals, bovendien wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde organisaties waaronder Microsoft, VMware, Netapp, Cisco en HP en verscheidene andere bepalende partners in de ICT sector.

Camarate ICT heeft een compleet en uitgebalanceerd ICT dienstenpakket met als doel bedrijven te ondersteunen in hun Automatisering- en Informatiseringvraagstukken. Wij zijn als het ware een \'one stop shop ICT kennishuis\' en alle diensten hebben als kracht dat het 100% integraal toepasbaar is met elkaar; Advies, Ontwerp & Architectuur, Bouw & Ontwikkeling, Hosting & Beheer en Training & Opleiding.

Camarate ICT

Camarate ICT

Camarate ICT
Geert Scholtenslaan 10
1687 CL Wognum
http://www.camarateict.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 8 oktober 15:00 - 16:00 uur presentatie, eventueel uitloop tot 17:00 uur is mogelijk
Donderdag 10 oktober 10:00 - 11:00 uur presentatie, eventueel uitloopt tot 12:00 uur is mogelijk.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.