BUKOM Service BV
(HEERHUGOWAARD)

Wat hebben wij u te bieden?

Samen bouwen aan een groeiend familiebedrijf, hoe mooi is dat! We zijn in 1980 begonnen vanuit Heerhugowaard en zijn sindsdien gegroeid tot een bedrijf met 75 gemotiveerde collega's met vestigingen in Ridderkerk en Heerhugowaard. Binnen ons bedrijf ben je geen nummer, maar maak je onderdeel uit van een professioneel en gezellig team.

We hebben een heel collegiale werksfeer in een platte organisatie waarbinnen iedereen zich verantwoordelijk voelt voor de werkzaamheden die we uitvoeren. Samen staan we voor circulaire industriële oplossingen die het verschil maken op het gebied van industriële reiniging, recycling en afvalmanagement.

Daarnaast bieden wij nieuwe medewerkers de kans om zich volop te ontwikkelen van cleaner tot aan meewerkend voorman. Zo kan je onder andere je vrachtwagenrijbewijs bij ons halen.

Omschrijving bedrijf

Duurzaam en circulair, BUKOM recyclet plantaardige reststromen.
Reststromen inkopen, verwerken, recyclen en verhandelen. Wij doen alles in eigen beheer in onze proceshal en met onze eigen tankopslag. Hiermee hebben wij dus controle over het volledige proces. We halen de producten onder andere binnen door industriële reiniging bij onze klanten. Daarmee zijn we specialist in circulaire reinigingsoplossingen.

Het reinigen van een tankopslag, chemische of plantaardige installaties is maatwerk. Maatwerk vraagt om ervaring en de keuze uit de beste en meest efficiënte oplossingen en methodes. Oplossingen die niet alleen innovatief, veilig en duurzaam zijn, maar vooral circulair. Bij BUKOM werken we zo effectief mogelijk zodat een bedrijf, na een minimale downtime, weer door kan met de processen. Naast het reinigen nemen we het transport en afvalmanagement ook graag voor de klant uit handen. De ervaring van BUKOM in de plantaardige en chemische industrie gaat terug tot 1980.

BUKOM Service BV

BUKOM Service BV
Celsiusstraat 12
1704 RW HEERHUGOWAARD
http://www.bukom.nl
http://www.werkenbijbukom.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - ochtend, middag
  • vr 24/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wij ontvangen bezoekers op woensdag tussen 09.00-17.00 en op vrijdag tussen 09.00-17.00

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van woensdag 1 februari 2023 t/m donderdag 23 maart 2023.