Brem Heitechnisch (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Brem houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt i.s.m. Trainingscentrum Crescendo.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen.

Omschrijving bedrijf

Het fundament van Brem Funderingsexpertise dateert van 1925. In dat jaar start D.C. Brem met zakenpartner H. van Groningen het heibedrijf “Brem & van Groningen”. Inmiddels is de vierde generatie actief, waarbij de huidige vorm van Brem uitsluitend opereert als dienstverlenende specialist inzake advies, monitoring en toezicht voor funderingstechnieken.

Brem Heitechnisch (Locatie Crescendo)

Brem Heitechnisch (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
https://www.brem.nl/
https://www.traincrescendo.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Betaalde banen
  • Leerwerkplek(ken)
  • Stage(s)
  • Vrijwilligerswerk
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Anders/overig

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart 2023
Tijd: 10:00 uur tot 21:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.