Boels Rental
(Purmerend)

Wat hebben wij u te bieden?

Bij Boels Rental hebben wij veel verschillende vacatures beschikbaar.
Voel jij je als een vis in het water achter een balie om klanten te woord te staan? Dan past de vacature van verkoopmedewerker perfect bij jou. Ben jij liever back of house bezig, ook daar hebben wij mogelijkheden als transportplanner of back office medewerker.
Of start jij liever je dag met een bak koffie om vervolgens de weg op te gaan? Kijk dan snel naar onze vacatures voor Chauffeur B/BE!
En zo heeft Boels heel veel te bieden, zien we jou op woensdag 21 maart op ons filiaal in Purmerend voor een kennismaking?

Omschrijving bedrijf

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf, met meer dan 750 filialen in 18 Europese landen. Bij Boels Rental werken ruim 7.000 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Kom jij de Boels-familie versterken?

Boels Rental

Boels Rental
Ampèrestraat 90
1446 TT Purmerend
https://www.boelsjobs.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Woensdagmiddag 13:00-16:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.