Bluedesk E-business
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Bedrijven die interesse hebben in een e-commerce, PIM of online marketingoplossing zijn welkom om kennis te komen maken met Bluedesk en JEROME.

Maar ook werkzoekenden in IT of marketing zijn welkom om langs te komen. Bluedesk heeft regelmatig vacatures voor developers (front- en backend) en marketeers.

Omschrijving bedrijf

Bluedesk helpt ambitieuze bedrijven online future proof te blijven middels het leveren van bewezen e-commerce, PIM en online marketingoplossingen.

Bluedesk helpt bedrijven met een goed doordacht e-commerce platform, online marketing en PIM projecten. Hierin spelen wij in op veranderend gedrag van de klanten van onze opdrachtgevers, de ontwikkelingen bij concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we dat de (e)business van onze opdrachtgevers doorgroeit.

Met Perfion, PIM oplossingen en de PIM expertise van Bluedesk kunnen bedrijven al hun productdata actueel houden. Op elk kanaal, zowel online als offline. Hiermee besparen onze klanten veel tijd en onnodige risico’s.

JEROME is het online marketingteam van Bluedesk. Voor een vaste prijs per maand ontzorgt JEROME bedrijven op alle online marketingkanalen en werken wij samen met onze klanten aan een rendabele businesscase.

Bekend van: Ongediertewinkel, KOKS, SC Telstar, Truckland, RIDGID Kollmann, Zevij-Necomij, Tricorp, NH1816

Bluedesk E-business

Bluedesk E-business
Rogier van der Weijdestraat 8
1817 MJ Alkmaar
http://www.bluedesk.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - avond

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wij zijn open van 18.30 - 20.30 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.