Betronic BV
(Amsterdam)

Ruim 40 jaar geleden is Betronic ontstaan op de Egelantiersgracht in Amsterdam. In de jaren daarna is Betronic verder uitgegroeid naar een bedrijf dat professionele elektronica ademt en klantgericht haar diensten aanbiedt.

Betronic is nog steeds gevestigd in Amsterdam en heeft een multidisciplinair team van ongeveer 30 toegewijde medewerkers die voor onze bestaande en nieuwe klanten de volledige productontwikkeling doen.

Betronic ontwikkelt en produceert Technologische en Innovatie elektronica. De elektronicaontwikkeling en de aansturing van de productie doen we in Amsterdam. Onze eigen productielocatie bevindt zich in Shanghai.

Het is onze missie Europese bedrijven te ondersteunen bij het versterken van hun concurrentiepositie door middel van het ontwikkelen en/of produceren van innovatieve elektronica.

Bij het bereiken van onze missie streven wij voorop te lopen in Technologie en Innovatie. De oplossingen die wij bieden zijn van een hoge kwaliteit tegen een marktconforme prijs.

Wat hebben wij u te bieden?

Maak kennis met Betronic en onze Diensten!

Wij leiden je rond door onze ontwikkelafdeling om je een goed beeld te geven van onze collega's en de werkzaamheden. Betronic is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's, die ons team kunnen komen versterken. Zoals Hardware- en Software engineers.

Check ook onze website voor de laatste ontwikkelingen. Mocht je vooraf al vragen hebben dan mag je deze altijd stellen via ons mailadres info@betronic.nl

Omschrijving bedrijf

De specialisaties welke Betronic in de afgelopen 45 jaar heeft opgedaan en welke op dit moment heel erg actueel zijn:

Communicatie
Motoraansturing
Energie

Binnen deze specialisaties hebben wij alle kennis en ervaring welke we dan ook graag in eindproducten van onze klanten willen toepassen.

Betronic BV

Betronic BV

Betronic BV

Betronic BV
Zekeringstraat 32F
1014 BS Amsterdam
http://www.betronic.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - middag
  • di 21/03/2023 - middag
  • wo 22/03/2023 - middag
  • do 23/03/2023 - middag
  • vr 24/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.