Bayer Crop Science
(Enkhuizen)

Wat hebben wij u te bieden?

We bieden een inkijkje in onze vestiging in Enkhuizen. Op deze locatie worden zaden, die overal ter wereld geproduceerd zijn, ontvangen, geschoond, gesorteerd, opgewaardeerd, behandeld en verstuurd naar onze klanten. Het focusgebied is EMEA (Europa Midden-Oosten en en Africa), maar ook andere delen van de wereld worden vanuit Enkhuizen beleverd.

Vacatures kunt u vinden via deze link: https://career.bayer.com/en/career

Omschrijving bedrijf

Bayer is wereldwijd marktleider in gewasbeschermingsmiddelen en zaden.

Door biologie, chemie en digitale tools slim te combineren versnellen we innovatie in de landbouw. Zo garanderen we een goede oogst voor landbouwers en gezonde producten van goede kwaliteit voor consumenten.

We hebben in Nederland meerdere locaties voor groenteveredeling, waar onze veredelaars werken aan onder meer heerlijke tomaten, kleurrijke paprika’s en gezonde broccoli.

Onze producten zijn bovendien gericht op het mogelijk maken van duurzame landbouw: we helpen planten gezond te blijven. En dat doen we ook door ze te beschermen tegen ziekten en plagen.

Bayer Crop Science

Bayer Crop Science
Westeinde 161
1601 BN Enkhuizen
https://www.bayer.com/nl/nl/bayer-in-nederland

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Iedere middag van deze open bedrijvenweek. Geef aan welke middag voor u geschikt is en wij laten u weten waar en wanneer u langs kunt komen!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.