AVIA Marees
(Kolhorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Op de KBBBD krijgen onze bezoekers veel informatie over wat we doen bij AVIA Marees. We hebben een gezellig ontvangst met brandstof voor de interne mens en vermaak voor kinderen. Een stand over het 'Werken bij AVIA Marees' waarbij je al je vragen kunt stellen aan onze HR collega's. Onze collega's vertellen je graag via een rondleiding inhoudelijk meer over wat we doen. Ons waterstofstation mag hierin natuurlijk niet ontbreken.

Neem deze middagen tevens een kijkje op ons tankstation AVIA Wieringerwerf (Havenweg 2) en kom meer te weten over de dynamiek van werken in een shop van een tankstation.

Omschrijving bedrijf

Al sinds jaar en dag is de officiële benaming van AVIA Marees, Marees & Kistemaker niet meer weg te denken uit de B2B markt. Dagelijks worden vanuit het depot in Kolhorn de vrachtwagens bevoorraad en rijden hun vaste routes langs de agrariërs, transport- en MKB bedrijven. Het beleveren van kwalitatief goede brandstoffen staat met stip op nummer 1.

Daaropvolgend leveren wij uit naam van AVIA ook de bijbehorende producten zoals smeermiddelen, oliën en vetten. De dienstverlening staat voorop; vandaag besteld? Volgende dag geleverd op jouw adres. We mogen dan ook met gepaste trots bekend maken dat we in 2022 de titel ‘100 jaar brandstofleverancier’ mogen dragen.

Momenteel vallen 61 tankstations onder de naam van AVIA Marees. In het komende jaar zullen daar 3 nieuwe locaties aan toegevoegd worden. Samen met 4 andere AVIA leden vormen wij de coöperatie AVIA Nederland.

AVIA Marees is volop bezig met de energietransitie en duurzame brandstofoplossingen.
Momenteel dragen wij dit uit door duurzame brandstoffen zoals ECOsave Diesel en HVO aan te bieden bij zowel onze tankstations als voor de B2B markt. Deze genereren een brandstofbesparing én een lagere CO2 uitstoot.
Ook hebben wij afgelopen jaar een waterstofstation geopend in Kolhorn. De allereerste in de Kop van Noord-Holland! En zijn wij met onze eigen waterstofauto onderweg naar 0% CO2 uitstoot!

Sinds december 2020 hebben wij de eerste twee snellaadpalen geactiveerd op locatie Hoorn. En sindsdien volgen er jaarlijks meerdere locaties.
Op de (nieuw te bouwen) locaties houden wij ons bezig met de aanleg van zonnepanelen om ook de opgewekte stroom op een duurzame wijze weer opnieuw in te zetten.

AVIA Marees

AVIA Marees
Havenweg 14
1767 EC Kolhorn
http://www.aviamarees.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - middag
  • vr 24/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wij ontvangen graag bezoekers op woensdagmiddag 22 maart en vrijdagmiddag 24 maart van 14.00 tot 18.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.