Aristozorg Locatie Lyceumhof
(Den Helder)

Wat hebben wij u te bieden?

In Lyceumhof bieden wij een eigen appartement dat uitkijkt op de tuin. Het appartement heeft een ruime woonkamer en slaapkamer in één en een eigen badkamer. Elke woongroep heeft een gezamenlijke huiskamer met toegang tot de tuin. Medewerkers en vrijwilligers zorgen voor allerlei activiteiten die bij de bewoners passen.
Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Heb je misschien nog geen ervaring in de zorg, maar ben je wel er toe bereid om een opleiding te volgen? Is vrijwilligers werk iets voor jou? Kom even langs, wij vertellen graag meer over de mogelijkheden binnen Aristozorg.

Omschrijving bedrijf

Kleinschalig wonen in Lyceumhof
Wooncomplex Lyceumhof aan het Timorpark heeft drie kleinschalige woonvormen op de begane grond in een mooie groene omgeving. Een mooie uitvalbasis voor wandelingen in het Timorpark. Er is een prachtige en veilige tuin aanwezig om te tuinieren of op het terras te zitten. Lyceumhof te Den Helder is een veilig thuis voor mensen met geestelijke problemen, zoals dementie of een psychiatrische aandoening. Vanuit de verschillende woongroepen bieden we onze 12 bewoners 24-uurszorg, begeleiding en dagbesteding.
Een prettige sfeer, liefdevol en sociaal contact, activering en bewegen vinden wij erg belangrijk. Met onze teams van professionele zorg- en welzijnsmedewerkers, behandelaars en vele vrijwilligers maken we het leven van onze bewoners zo prettig mogelijk.
Naast de woongroepen zijn er ook 12 appartementen waar bewoners wonen met een psychiatrische achtergrond. In de Binnenhof van het Lyceumhof bevind zich de afdeling Gerontopsychologie. Hier worden er voor twaalf bewoners psychogeriatrische zorg geleverd. Bij deze bewoners is er sprake van psychiatrische problematiek in combinatie met gedrag, cognitie, lichamelijke gezondheid en/ of sociale betrokkenheid. Hierbij is vaak specialistische ouderengeneeskunde nodig naast de inzet van psychiatrische expertise, waarbij er sprake is van 24/7 zorg en ondersteuning. GGZ geeft deze doelgroep de juiste zorg die nodig is.

Aristozorg Locatie Lyceumhof

Aristozorg Locatie Lyceumhof
Molukkenstraat 57
1782 DN Den Helder
https://www.aristozorg.nl/lyceumhof-den-helder/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Vrijwilligerswerk
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - middag, avond
  • vr 24/03/2023 - middag, avond
  • za 25/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

middag tussen 14:00-16:30
avond tussen 19:00-20:30

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.