AristoZorg
(Zuid-Scharwoude)

Wat hebben wij u te bieden?

AristoZorg biedt leerwerk trajecten voor mensen die in de zorg willen gaan werken.
Werken in zorg en welzijn in diverse functies.

Wonen op de locatie Buitenzorg,
Mensen die zorgbehoeftig zijn of 55 jaar en ouder zijn, kunnen in aanmerking komen voor een zorgwoning. Dit zijn zelfstandige woningen waar zorg- en dienstverlening mogelijk is met een Wlz-indicatie, MPT (Modulair Pakket Thuis) en VPT (Volledig Pakket Thuis). De woningen zijn dan ook te vinden in de nabijheid van het Ontmoetingsplein waar je als bewoner van een zorgwoning gebruik kan maken van de dagactiviteiten.


Wil jij meer weten over werken en leren bij AristoZorg of heb je andere vragen over wonen op de locatie BuitenZorg ? Schrijf je in via de website https://www.kbbbd.nl of kom gezellig langs voor informatie .

Leren is werken, werken is leren (LWWL). Onder die noemer hebben 15 VVT-organisaties, waaronder AristoZorg, en drie opleidingsinstituten (Horizon College, Regio College en Vonk) de handen ineengeslagen om praktijkleren structureel te verankeren in Noord-Holland: van de Zaanstreek tot en met Texel.

Samen werken we toe naar een netwerk Regionaal Zorgcollege. Het doel: voldoende kwalitatief goed toegeruste zorgmedewerkers en een betere aansluiting van de opleiding op het werkveld. Een Taskforce Duurzaam Innovatief Praktijkleren – met een vertegenwoordiging van de organisaties– heeft de taak om die ambitie vorm te geven. De eerste mijlpaal is een feit: er ligt een concrete actie-agenda waar de eerste actiegroepen nu mee aan de slag gaan. Meer weten? Kijk op www.lerenwerkenwerkenleren.nl.

AristoZorg is een erkend leerbedrijf en biedt beroepsbegeleidende leerweg (BBL) of opleidingsmogelijkheden (stageplaatsen) via de beroeps opleidende leerweg (BOL).

Omschrijving bedrijf

In woon-zorgcomplex BuitenZorg te Zuid-Scharwoude kunt u Zorgeloos Wonen. Zorgeloos Wonen is het plezier en de zekerheid van een eigen plek, maar wel met de veiligheid en vertrouwdheid van BuitenZorg. Een gezellige plek, waar altijd wat te doen is.

Inrichting

Alle appartementen hebben een aparte voordeur, een eigen badkamer en een kleine keuken. U heeft uw eigen privacy en kunt gezelschap opzoeken door gewoon uw voordeur uit te stappen. In het gemeenschappelijke restaurant en de (binnen) tuin is er altijd wel plek voor een praatje.

Extra service

Wat heeft u nodig om het naar uw zin te hebben? Omdat u misschien andere wensen heeft dan uw buren, hebben we een groot aanbod aan extra diensten waar u uit kunt kiezen. Een greep uit het aanbod:

Alarmopvolging
Maaltijden aan huis
Huishoudelijke hulp
Gezamenlijke activiteiten
AristoZorg is een zorg organisatie met thuiszorg en diverse locaties.
De persoonlijke levenssituatie van de cliënt is het uitgangspunt voor onze zorg en dienstverlening. Voor AristoZorg zijn hierbij de belangrijkste aspecten het bevorderen van de zelfstandigheid en eigen regie, alsmede het respecteren van de eigenheid en waardigheid van de cliënt.

Vanuit onze deskundigheid nemen wij waar nodig, maar nooit ongewenst onze verantwoordelijkheid. Cliënten moeten kunnen vertrouwen op de eerlijkheid en oprechtheid van onze medewerkers en organisatie. De grote betrokkenheid bij onze cliënten maakt dat wij graag bereid zijn iets extra’s te doen als dat nodig is.

AristoZorg

AristoZorg
Dr Wilminkstraat 143
1722XR Zuid-Scharwoude
http://www.aristozorg.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Tussen 9.00 uur tot 12.00 uur verwelkomen we u graag op de Locatie BuitenZorg, Dr Willminkstraat 143 Zuid-Scharwoude. Ook als u vragen heeft over wonen op de locatie kunt u deze ochtend van harte welkom.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.