Ammeraal Beltech
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

De meeste nieuwe collega’s hebben een technische achtergrond en hebben een VAPRO opleiding genoten. Zij starten als assistent operator en worden opgeleid tot operator.
Als operator ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van proces- en transportbanden. Je werkt in een drieploegendienst, elke ploeg bestaat uit ongeveer twintig medewerkers.
Je kunt op verschillende niveaus instappen, ontwikkeling in functieniveau en arbeidsvoorwaarden is mogelijk. Ons einddoel is om je minimaal als allround operator opgeleid te krijgen.
Met je collega’s zorg je er voor dat de productieprocessen soepel lopen, je bewaakt en stuurt bij waar nodig en verwerkt gegevens in het OEE systeem. Je verricht diverse bijkomende werkzaamheden zoals omstellingen en het opheffen van kleine technische storingen.

Je kunt rekenen op een passende maandelijkse beloning, een 13e maand en andere aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt 25 vakantiedagen en 9 ADV dagen en neemt deel aan een prima pensioenregeling waarvan ¾ van de premie wordt ingelegd door de werkgever. Je krijgt begeleiding binnen je functie, er is ruimte voor scholing en ontwikkeling en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden. Verder kom je terecht in een informele, resultaatgerichte organisatie met plezierige collega’s waarbij eigen initiatieven en zelfstandigheid zeer gewaardeerd worden.

Omschrijving bedrijf

Ammeraal Beltech is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop, distributie en serviceverlening van proces- en transportbanden. Een onderneming die op de wereldmarkt een leiderspositie inneemt in de lichte en middelzware toepassingen. Vanuit een zestal basis productgroepen levert Ammeraal Beltech talrijke en vaak zeer specifieke eindproducten voor een groot aantal marktsegmenten, variërend van foodprocessing, material handling en landbouw tot chemie. Het succes van Ammeraal Beltech komt daarbij in hoge mate voort uit de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar organisatie en producten, applicatie know-how en consequente productontwikkeling.

Ammeraal Beltech

Ammeraal Beltech

Ammeraal Beltech
Marconistraat 15
1704 RH Heerhugowaard
http://www.ammeraalbeltech.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

vrijdagochtend 12 oktober
ontvangst 10.00 aansluitend programma tot aan 12.00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.